Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lappis, Ja, usch och fy för beskedet att inga papper skickas på ett tag! Känner verkligen med er! Reflekterar också över att det inte pratas så mycket om detta med de långa kötiderna. Jag hade inte vetat om jag inte hängt här och jag har kompisar som inte försökt bli gravida än och som inte kommer ha så mycket tid på sig när det väl är dags. Säkerligen tänker de att adoption finns där som ett alternativ som verkligen inte är FYRA ÅR bort eller nåt. Jag hade nog trott att det skulle ta max 2 år fortfarande.

  • Vännerfan

    Nenne, grattis till 7+0 då! Tänk så fort denna grav kommer gå när du redan är så pass långt gången! Aha, det finns folk som inte tänker på antal alls... Jag har hela tiden haft siffror snurrande och maken med. Med snurrandes menas alltså att de ändrats under tidens gång. Får se vilken slutsiffran blir bara.

  • Vännerfan

    Halloj i bästa tråden!

    Jättegrattis September!!! Är precis som Koko lite lättad! Och väldigt glad för din skull!
    Tror du frågade mig om Gnejs sist. Jag har aldrig hört talas om märket annat än i tråden, men köpte hela kittet och är jättenöjd!! Vilken fiffigt underställ/fleeceställ! Kommer helt klart komma till användning massor. Det blev även en overall för vi lämnar alltid fullt påklädda och hämtar likadant, så det är smidigt. Handskarna verkar bra, men mössan något stor trots sonens stora huvud. Funkar den inte kan han ha den nästa år eller nåt.

    Kom hem tidigt idag då dagis ringde och sa att lillen nu är väldigt lös i magen för tredje dagen och vi pratade lite kring det (smet ut från ett möte och pratade BAJS högt och ljudligt i en korridor och kom sen på att det nog var ett antal som hörde... ja ja). Jag erbjöd mig iaf att hämta nästan på direkten. Var inne och köpte lite majsvälling och blåbär på vägen. Vällingen har han i stort sett ratat; den smakar nog väldigt annorlunda vanliga fullkornen. Hoppas det löser sig- eller helst inte!

    Håller på och läser ikapp lite- det är ju helt omöjligt hur man fastnar som ett lim vid den här tråden. Så fort man ger det lite tid vid tillfälle inser man återigen hur genial den är.

    Parnassia, Min son är väl 2v äldre än Lilla (tror jag) och han säger mamma och pappa. Bara. Han härmar inte ens djur. Och jag är inte ett dugg orolig. Kanske man skulle vara. Men som de säger på dagis så är han vig som en katt, så jag tror han koncentrerar sig på rörligheten istället. (Prinsen gjorde tvärtom).

    Jag sparar också skor. De första lillen hade har både hans bror och 2 kusiner haft, men de är fortf som nya (Kavat). Nu har han några som jag tror samma personer har haft, men det är bara han som sliter nåt på dem. Det föll sig så med storlek och årstid.

    Cicci, Jag har inboxat dig om du inte sett!

    Nu måste jag ner och kolla vad som hänt med innehållet i min handväska. Har hört diverse olycksbådande ljud från nedervåningen...
    kramar

    (Sprang ner för sent. X antal sms skickade med min mobil!! Vilken liten busunge jag har!!!)

  • Vännerfan

    Ahh, nu såg jag att Conny var 2 år när han bara kunde 3 ord. Då gör man nog rätt att strunta i det om inte säger nåt annat. Hoppas Lillas vätska är borta på kontrollen i vilket fall! Öronbarn har jag ingen erfarenhet av.

    Smint, Ah, kanske skulle kollat efter välling på tetra då. Jag sprang in i närbutiken och var ute lika fort, men de har inte så jättestort utbud, så tveksamt om de hade haft. Telefonen har jag lagt beslag på nu, men innehållet i min plånbok har jag ännu inte orkat lägga tillbaka. Klantligt att lämna handväskan så han fick tag i den.

    Appropå handväska förresten så är jag lite sugen på en Bayswater eller dyl. från Mulberry och kom över den här länken:

    http://www.mulberryvaskor-sverige.info/mulberry-bayswater-c-3.html

    Det måste vara nåt skumt med den eller hur!? Verkar för billigt. Snorkis, var var det du brukade köpa dina?

  • Vännerfan

    Ärligt talat. HJÄLP!!!! Hela min skärm är uppochner!! Vet inte vad jag gjorde. Jag tryckte på nåt dubbelkommando av misstag. Hilfe, bitte!!

  • Vännerfan

    Det här är nog det skummaste jag varit med om i dator-väg. Väntar snällt om nån smygis eller vem som helst kan hjälpa mig ur detta! Gissar att det är lönlöst att starta om datorn.

  • Vännerfan

    TACK Smint!
    Nu ser det ut som vanligt igen. Jag startade om och det tog ett tag innan jag lyckades komma in här igen. Läste på första länken (med huvudet på sned ) och det funkade när man tryckte på Rotera, men inte när jag tryckte Rotera 180, vilket jag provade flera ggr först.
    Under tiden detta hände fick lillen tag i min telefon IGEN och knapplåset bemästrades och sen ringde han dagis!! Jag la på, men de ringde upp! Trodde de stängde kl 18, så jag blev helt paff.

  • Vännerfan

    I mitt inlägg 22924 skulle det stå:  Då gör man nog rätt att strunta i det om inte MAGKÄNSLAN säger nåt annat.

    Det försvann när allt blev upp och ner och jag försökte rädda upp det...

  • Vännerfan

    Kängu, Mycket intressant det du skriver om talet! Lillprinsen förstår alla uppmaningar han får och gör ju ljud och så när det är meningen att han ska svara och det är nog där min magkänsla kommit in att det inte är nåt konstigt. Men lite roligt blir det när barnen på dagis pussar honom och säger Hej då upprepade gånger och han inte svarar och de är tydligare och tydligare.

    Snorkis, Ah, ja jag tänkte väl att de måste vara fejk! Tror du att en Mulberry håller bättre än andra väskor i skinn? Eg är det nog lite onödigt för mig att köpa en så dyr väska; den kommer ju ändå mest ligga i cykelkorgen liksom och väldigt få av de jag umgås med skulle förstå att den inte var från... tja Wedins eller nåt. Fast det spelar ju ingen roll om man själv är nöjd förstås.

    Parnassia, Gud så duktigt av Stora! Förstår att både du och hon var stolta! Det måste jag skicka Prinsen att göra! (Fast hitta på en anledning att stå utanför, för det är lite långt om han ska gå själv dit)

    Hattis, Grattis igen! Hoppas du återhämtar dig snabbt!

    Liten, Tack! Jag hade gärna varit här mer och får passa på nu när jag för ovanlighetens skull vabbar!

    Ore, Tack för tipset! Jag vet nog en och annan kollega som har gjort sig förtjänt av att få sin skärm vänd vid tillfälle!

    Ska åka och handla mer blåbär idag. Vad finns det mer man kan ge? Får nog googla lite. Tänkte göra kokt potatis och fisk till lunch iaf. Majsvällingen gick ner, men väldigt motvilligt.

  • Vännerfan

    Liten, Tack, jag antecknar! Ska gå ner och ge honom lite rostbröd nu. Usch, jag tänkte att det var lite mysigt att vabba speciellt som dagis tyckte det var ok att Prinsen kom dit (då varken vi eller de tror att  lillen är magsjuk, han är hur pigg som helst och äter glatt osv). Tills jag bytte dagens andra katastrof-blöja. Nu känns det mer nödvändigt än mysigt.

    Nu sitter han och försöker ta på sig byxorna själv. Gud så gulligt!

  • Vännerfan

    Oms, Glömde skriva att jag tycker du gjorde rätt som ställde krav på din man! Låter rimligt i mina öron!

  • Vännerfan

    Tillbaka efter några ärenden, matvaruhandling (första gången nånsin med scanner-sist i tråden? ), lunch och ytterligare två blöjbyten. Det är inte bara så det rinner, utan mer slemmigt (ursäkta detaljer). Hoppas alla blåbär i olika former jag köpt ska göra susen. Tack för all mat-tips! Mjölk undviker jag nu. Någon som vet om tomat gör till eller från? Det är det i så mycket som det inte är mjölk i tycker jag och jag tänker att det kanske är lite fränt för en mage där flimmerhåren inte jobbar som de ska.

    AM, Härligt med lämning utan gråt!  Hoppas det håller i sig! När maken skolade in lillen hördes hans gallskrik ända hem Inte alltid bra att bo så nära där de är. Han var inte ens glad efter en stund, utan gråten kom och gick. Nu är han iaf glad när han är där, vilket gör det lite lättare (men svårt ändå) att lämna honom gallskrikandes.

    Koko, Aha, det var lillebror! Vad var det vi kallade honom när det begav sig? Ronny? Hoppas begravningen går bra!

  • Vännerfan

    Vilket underbart väder det har varit idag! Jag har varit ute i trädgården och klippt större delen av gräset (den del där jag samtidigt kunde hålla koll på mina barn + grannens) och planterat nytt i krukorna med Lillprisen. Han tyckte det var jättekul när den gamla jorden skulle bort ur krukan. Sen fastnade han liksom vid det momentet och slängde även ut den nya jorden, provsmakade lite osv. Bara så himla trist med höstkrukor tycker jag. Blir så färglöst. Det enda som har färg är typ ljungen och hur spännande är den? Blev dock lite svårt när lillen välte och hade sönder en av krukorna så tre krukors innehåll skulle pressas ner i två. Hoppas jag kan hitta en till likadan.

    Annars har det varit lugnare på blöjfronten idag, men det är inte riktigt bra än. Men 2 "svarta" ( ) byten är bättre än gårdagens 6 st iaf.

    EA och Snorkis, Dagens största kramar till er två!

    Ha det toppen imorgon! Jag är så ledsen att jag inte kan vara med! Förutom det firande jag ska på döper en av mina närmaste vänner sitt barn imorgon (jag är gudmor till storebror), så jag hade helst velat gå att dela i tre. Nästa helg händer säkert absolut ingenting, det brukar ju vara så.

    Hoppas alla får en skön FREDAGSkväll!

  • Vännerfan

    PB, Har ingen aning. Hoppas någon annan kan hjälpa.

  • Vännerfan

    AM, Inte för att jag tror det hjälper, men P&P hade förra året (eller om det var för 1 1/2 år sen) en sån pyjamas som du eftersöker. Antar dock att de alltid säljer slut på sina kollektioner och att det därför inte är till nån hjälp. Prinsen har nämligen en sån som snart är för liten (men som ska ärvas av lillebror). Den är randig i olika färger. Ska ta mig en titt på M&S vid tillfälle!

  • Vännerfan

    PB, Jo en sån där prydnadsskål köpte jag också. Krysantemum gillar inte mig, för det blir aldrig jämnt vattnat här utan lite när jag kommer på att det inte regnat på länge typ. Enklare med vattningen inne där det aldrig regnar; där kör jag på schema 2 ggr/vecka. Pumpor går inte för jag gillar inte alls orange. Cyklamen ska jag kolla upp hur den ser ut. Har en bild i huvudet, men vet inte om den stämmer.

    Nu Spiderman-memory!

  • Vännerfan

    Vickan, Jag tycker att det låter toppen!

    Är dödstrött efter flera dagar med migrän och massagen jag var på efter jobbet idag, så jag orkar varken läsa eller skriva mer just nu, utan skickar er alla bara en kram!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!