• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    God morgon i tråden! Äntligen lite lite bättre, undrar om det var för att jag la i lite färg i hårbotten och tog en dusch igårkväll?

    Klockarbol - Tänker på dig hela tiden! Snubblade in på en otrohetstråd på FL igår (ja, när man är sjuk gör man konstiga saker, som att gå in på FL ), och det är så sorgligt att bara läsa om, hur är det då inte att vara med om?? Fler kramar till dig!

    snaily - Åh, vad vackert det låter!!

    liten - Grattis till hyfsad natt, hoppas denna blev lika bra.

    muggles - Tycker fortfarande att det är helt overkligt att ni väntar tvillingar!

    EA - Plussplusspluss!

  • _koko_

    muggles - Men gud, glenn och sven!!! Jag är tyvärr inte särskilt nöjd alls med mitt ärr. Jag är verkligen "kapad" där, förut var magen jämn från naveln och neråt, nu går den in vid snittet och jag är orolig för att den alltid kommer att göra det. Samtidigt är jag ju glad för snittet eftersom jag inte vet hur det hade gått om han inte kommit ut på det sättet, så det är lite blandade känslor... Hur vanligt är det med snitt vid tvillinggraviditeter?

  • _koko_

    muggles - Så var det inte alls för mig!! Jag hade samma bild som du innan, men bara låg där och kände ingenting, hörde ingenting, och plötsligt började en bebis skrika, var det vår bebis?!! Det var heeeelt surrealistiskt! Innan dess hade jag kräkts pga blodtrycksfall och gråtit en skvätt pga oro/stress, men på det stora hela var det en, under omständigheterna, mycket positiv upplevelse!

  • _koko_

    Självklart fattar vi att barnens hälsa är det viktigaste. Man söver inte vid akutsnitt, däremot vid URakut ("katastrofsnitt"), då man inte har tid att lägga ryggbedövning. Jag kan ju inte jämföra med att vara sövd, men då missar man ju första ögonblicken med sin bebis, första skriket osv, det hade nog jag sörjt iaf!
    Jag klarar sövning bra, dvs jag blir inte dålig efteråt och piggnar till snabbt, men alla reagerar ju inte så, och att kräkas och vara yr första vakna tiden känns ju inte heller så lockande.

  • _koko_

    muggles - Inte ens sambons syster snittades vertikalt, och det var ett riktigt urakut snitt! Mitt snitt går längs bikinilinjen ja, precis i troskanten tyvärr (jag gillar låga trosor, typ hipster). Låga jeans är inte skönt alls längre. Fast det gör inte så mycket, för jag har ju ändå alltid bara gått och dragit i dem för att de hasar ner...

  • _koko_

    muggles - Foo Bar Eller varför inte slash och null? Fast null var kanske inte så snällt.

  • _koko_

    Åh, piggis, vad jag hoppas att ni klarar er!!! Vilken jäkla tajming, och ni som varit så försiktiga... Skriver på mobilen så det blir korta inlägg för att slippa radbrytstjuven.

  • _koko_

    PB - Ang att känna att det inte finns några plus kvar, känner så igen känslan! Jag var nästan sist att testa i mitt ivf-gäng på FL, och ALLA hade plussat innan mig... Vi snackar över 10 personer! Statistiken i vår tråd var galen, uppåt 75% plussade och inga missfall! Dvs det kan absolut finnas ett fint plus kvar till dig, men jag förstår hur du känner.

  • _koko_

    Ja! Vad roligt, kommer hattis!! Ska bli så kul att träffa er allihop, men jag hade inte koll pa att hattis var en av er. Jäkligt tråkigt dock att du kan dricka vin... Kram!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!