• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ang att släppa flera ägg har jag för mig att man gör det både som ung och gammal, men inte så ofta däremellan.

  • _koko_

    PB - Jag berättar förresten gärna min historia (fast ikväll blir det inte), hade bara glömt lite att du frågade...

  • _koko_

    Hej 3barnsmor och välkommen! Vad roligt att få höra din historia och grattis till alla tre barnen!

  • _koko_

    Vild morgon, larmet hade gått på kontoret när jag kom hit, så det blev lite extra tinnitus ett tag. Men nu är det åtgärdat och jag kan börja jobba. Eller jobba gör jag redan på bussen hit, vad gör man inte för att korta dagisdagarna så mycket man kan.
    Tur att jag har ett jobb som kan skötas vart som helst just nu!

    Idag ska jag på intervju, känner mig väldigt oförberedd, men det ska nog gå bra. Är osäker på om jag vill ha jobbet (ett annat konsultföretag och jag har det oförskämt bra och tryggt där jag är idag), men man måste ju ge det en chans när de nu söker upp en.
    Måste ju öva lite på att intervjuas också, det var ett tag sedan sist. Plötsligt dyker det upp något jag verkligen vill ha, och då vill man ju göra en bra intervju...

  • _koko_

    Åh, jag kommer bara ihåg att det gjorde så satans ont mot slutet, men det berodde ju på att det var mest endocystor som punkterades och inte så många äggblåsor... Och jag blev inte alls lullig och rolig utan bara trött... Gnäll gnäll...

    piggis - Säg inte sååå...

    Tack för alla lycka till, vad ni är gulliga! Nu bär det av, och lite nervös är jag trots allt.

  • _koko_

    PB - Jag grät hela vägen hem från CvL när vi fick veta att det bara var två ägg. Sen mådde jag skit av nervositet tills de ringde och berättade att båda äggen befruktats. Sen var det jättenervöst tills vi kom dit och fick veta att båda embryona var av högsta kvalité, ett till mig och ett till frysen! Sen var det "bara" väldigt nervöst i två veckor tills jag plussade... Det GÅR, och jag hoppas hoppas HOPPAS att du får upprepa min historia!!!

  • _koko_

    lappis - Ja, kanske, det har helt klart en intressant syn på konsultrollen/kompetensutveckling/mentorskap och helt offentliga löner, dvs ingen löneförhandling utan man klättrar (individuellt) på en stege som är lika för alla.

    Har idag dessutom blivit kontaktad av ytterligare två företag, snart exploderar mitt huvud!

  • _koko_

    ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH, det var väl ändå den vackraste bilden jag sett på länge!!!!!!!!!
    Hurraaaaaa!!!! EA, åh, EA, jag blir så glad så glad för er skull, ÄNTLIGEN!!!!!
    Vad härligt att de plussitiva vibbarna äntligen stämde för någon, tycker vi haft alldeles för mycket av motsatt vara på sistone!!!

    Bara det smittar av sig på kära PB nu också. HOPPAS!!

  • _koko_

    Ang headhuntande, jag har ju turen att vara intresserad av något som är "attraktivt" på arbetsmarknaden, och dessutom tjej i ett mansdominerat yrke, men det är klart att det känns häftigt när någon ringer och har hört att jag är duktig!

    Jag kände mig rätt vanskapt i tonåren, för då gick det fan inte att hitta kläder för långskånkar som jag (och jag är ju ändå flera cm kortare än AM), men nu trivs jag med både längd och vikt. Lite daller runt magen som ska bort bara.

    Jobbar hemma idag och båda barnen är på dagis, lyxigt! Conny var dock rätt snorig i morse, har lite ångest för att han inte fick vara hemma... Sambon tyckte inte alls han behövde vara hemma, och de ringer ju om han inte orkar med, så då fick det bli så.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!