Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    sen kanske det är flera (inkl mig själv) som har en blogg för typ familjen och så, lite mer som bilddagbok i vårt fall. Men den är ju inte så intressant för så många mer än mormor typ

  • nennesjuttioåtta

    Just det, Vickan bloggar ju också! Jag brukar kika men sen jag bytte dator har jag inte riktigt kommit ifatt med mina favoritlänkar...

    Halloumi!! I like! Salt och gnissligt!

    Sista dagen före min semester. Maken jobbar torsdag-fredag sen är det hängmattan som hägrar.  

  • nennesjuttioåtta

    picknick! Det vore något. Kanske ska packa cykelkärran för en premiärtur till badplatsen? Eller kika på nya butiken inne i skogen? (koko vet var) Åh, nu blev jag också hungrig, eller snarare sugen, på god mat! Har hemmagjorda hamburgare i matdosan idag. Tänkte handla bebispresent på lunchen, hoppas få träffa en tvåveckors litet knytt någon dag här. Inte ens 3 kg vägde hon, 1 vecka före utsatt datum. Skönt för henne.

  • nennesjuttioåtta

    Snorkis - redan 2 veckor! Usch, tiden går så fort! Vi fick jättemycket kläder i 56 i present. Dem hann Pricken ha i 2 veckor, med lite vilja och vaselin. jag förstår dig precis med föräldrar, nu bor ju våra så pass långt bort att de måste ringa innan och jag VET att jag borde enbart jubla över deras (läs svårföräldrar) engagemang och totala lycka över sitt barnbarn och nu är det bättre men i början stormade de bara in, tog Pricken och lade sig på soffan och ingen annan fick hålla på flera timmar och när jag skulle amma stod de en halvmeter ifrån och glodde vilket gjorde att han inte ville äta och då gick de närmre (!!) och ojade sig Men det är klart jag är glad att de engagerar sig, annars skulle jag ju vara ledsen över det, mest för Prickens skull så klart.hoppas ni får landa lugnt så det känns roligt att de kommer. Kram!!!

  • nennesjuttioåtta

    Jag har tjusigt överhäng på magen trots att jag gått ned alla kilon. Roligt besök i provhytten idag för att köpa bikini, jag tror jag har celluloter på vaderna t o m Tänkte först börja karva med de vassa galgarna i plast men köpte en storlek större och hoppas benen i grenen inte blir större och visar fladdermusen för publikum. Har sett mig själv göra plankan helt besatt men jag tänker bara tanken och vafasen, jag har ju haft ett barn därinne! Klart det spänts ut! men det blir nog vassen i år...

  • nennesjuttioåtta

    Hej, har ni något bra tips på sulky? Fått spann på en graco men vill inte köpa utan att kolla konsumentrådet härinne

  • nennesjuttioåtta

    Men nu var det nog rekord i långa inlägg efter varann haha !

  • nennesjuttioåtta

    Graco mosaik, hette den visst.

  • nennesjuttioåtta

    AAAAAAh vad har jag gjort?! VAD HAR JAG GJORT!!! Det här kommer elda mig rätt in i fördärvet! Dekadens! Jag kommer få grå, genomskinlig hy och aldrig mer dra upp persiennerna. FAN!

    Jag har fastnat på facebook.  

  • nennesjuttioåtta

    Ni som haft komplicerade/jobbiga/traumatiska förlossningar, vad känner era män inför nästa? Min behöver nog mer aurorasamtal än vad jag gör, är jag rädd. Om det någon gång ens skulle bli aktuellt.

    Ore – tack för input. Det är mest en sulky för att få plats med övrig packning när vi åker bort. Vår Emmaljunga, the pansartruck, funkar fortfarande skitbra. Men något smidigare komplement, och lätt att fälla ihop. Baby joggern fälldes ju ihop plättlätt. Någon Chicco (?) hade fått bäst i test. Ah, arma värld.  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!