Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    jag börjar jobba heltid på måndag. Flyktplaner är det enda jag tänker på. Har ni något förslag? Vad ska jag göra istället? 

  • nennesjuttioåtta

    tack för presenttipsen! Bobbycar kommer han att få av sin farbror (en lastbilsbobby! ) och en sandlåda av farmor och farfar. Mina föräldrar har varit på Legoland med Prickens äldre kusiner så jag anar att det blir Duplo från dem (han har redan fått en hoppdinosaurie i förskott av min mamma, fast han når inte ned med fötterna )  

  • nennesjuttioåtta

    lappis - vad trist med kön och hela Koreatjottafräsen , det verkar ju inte så troligt att det bara rasslar iväg 25 platser på någon månad, hur gärna man än skulle vilja. Ni verkar ha haft det härligt i Frankrike iaf, om än med magsjuka?

  • nennesjuttioåtta

    nä, nu blir det lite trädgårdsarbete medan solen är uppe och pricken sover.

  • nennesjuttioåtta

    Vickan – känner samma sak med dagis som dig, fastän det är en bit kvar till dess. Någon annan som får kramar och dessa underbara leenden och bus i blicken om dagarna. Buhuuuuu! Haha, jag har nog avverkat de flesta arbetsgivare i branschen i den här stan. Måste nog byta inriktning... 

    mensvärk har jag inte fått tillbaka. Jag hade grönjävlig sådan när jag var yngre, men den försvann?!? Eller jag behöver åtminstone inte äta värktabletter för den. Men jag har bara haft 2 tanter sen förlossningen, så det kanske mjukstartar.  

  • nennesjuttioåtta

    hej hej!
    jag har ett bra somna/somna om-tips! Funkar iaf varje gång för mig. jag ligger och tänker på något som gör att jag inte kan somna, t ex så här: åh bara jag tog in foten under täcket så skulle jag somna. Och så tänker jag ett par tre gånger men gör det inte förrän efter en stund. Och sen minns jag inget mer! Kan vara olika grejer, att jag "måste vända mig", flytta på armen etc.

  • nennesjuttioåtta

    Pricken får nog en spis från oss, + lite annat. Han blir ju skogstokig om vi lagar mat och han inte får kolla i grytorna och helst röra runt.

  • nennesjuttioåtta

    Bs- hoppas masken försvinner för gott! Huh! The thing jiddrade ju hela min första vår om de där maskarna som de aldrig blev av med, men där hade ju hela familjen det. Kan hon gott ha, tänker onda jag.

  • nennesjuttioåtta

    Tänkte även köpa en docka till Pricken, för att väga upp den här faiblessen för traktorer (eg allt stort på hjul) han utvecklat. Jag hade själv ingen docka som liten, så jag har ingen koll- vilken är poppis?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!