• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hattis - vi åker i april så jag vet inte hur varmt det är.

    Parnassia - va, ska ni till Korea?!! Nu blir jag nyfiken. Tell me more (om du inte vill outa här så får du gärna inboxa mig).

  • Lapinette

    Men jösses, vad gör ni? Arbetar, sover eller???

  • Lapinette

    Ahhh.. där du ju! Så du har lite gelehallon över?

    Svinkoppor låter fruktansvärt äckligt. Fick se en lista på alla sjukdomar som härjar på ett dagis när vi var borta på middag i lördags (de har en son som är 1,5 år). Minns inte att det fanns så många konstigheter när jag var liten fast å andra sidan var jag hos mormor och fick knappt några barnsjukdomar.

  • Lapinette

    AM - vilket problem (gelehallonen)!

    Ore - vi har bokat ett som ligger något över vår normala budget för Rom men bestämde oss igår kväll (via skype med maken som är i Milano) att det får bli det. Antingen är de bokade, sunkiga eller så ligger de helt knasigt (hotellen alltså ). Gällande Toscana har vi inte bokat än men jag har nog bestämt mig. Får boka imorgon då maken är tillbaka.

  • Lapinette

    Tror det får bli det där underbara stället i Cortona så vi kan besöka AM's restaurang ! Men så har jag ett förslag (dyrt igen!) upp i Chianti. Vore trevligt att vara där i två nätter och sörpla lite Chianti och sen stanna i Cortona i två nätter.

  • Lapinette

    Själv ska jag iväg på ansiktsbehandling idag. Så jag kommer att se ut som jag har rödahund hela helgen. Helt ok, ska bara på familjemiddag imorgon.

    Ikväll blir det lite vin (som maken har fått order om att köpa på flygplatsen i Milano), ost och chark hemma när han väl har landat. Ser fram emot myspys i soffan och finalen av Let's Dance (vet inte ens vilka som har gått vidare .. så intresserad är jag).

  • Lapinette

    Sitter nu med en broshyr över hur man får längre, fylligare ögonfransar om det är någon som är intresserad. Tänkte att jag skulle vara testkanin och köpa en sån där liten flaska för 900 pix och så var de slut (den sista köptes när jag låg och fick finnarna klämda). Så jäkla typisk!

    Det där med att öppna resebyrå har jag hört många gånger förut. Skulle vara väldigt olönsamt med tanke på hur mycket tid jag kan spendera för att leta upp ett hotell!

    Annars så har jag även inhandlat tryffelsalami och en massa annat gott på Vasastans ost tills ikväll .

  • Lapinette

    Snaily - hur trivs du ute i förorten. Funkar det?

  • Lapinette

    nenne - det har du ju rätt i (sälja vidare)! Fast just nu ger jag det vidare gratis här på BT (tipsen alltså) men jag har vänner bl a en fd kollega som ringer mig när de ska åka någonstans eller när hon står på Systembolaget.

    snaily - vad skönt med flytten till landet. Har kokosen lagt ut snöbilder? Oj, måste nog gå in och kika.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!