• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM - stackars maken! Du får ta hand om honom så han snabbt blir frisk igen. Själv har jag ingen aning om hur min make ser ut när han är sjuk för det enda som drabbat honom och inte ens det de senaste fyra åren är förkylningar.

    Gelehallon och våfflor låter gott! Själv ska jag snart ta ut alla ostar från kylen så de blir mjuka och härliga tills maken dyker upp men jag får nog lugna mig ett tag till. Trist att det är han som har köpt vinet .. för det skulle vara gott med ett glas nu medan jag pluggar japanska och lyssnar på Eros. Försöker komma i Italienstämning .. och ja, maken kommer hem med Chianti och Barbera d'Asti.

  • Lapinette

    ... men desto fler !

    Själv har jag spinnat i 1,5 timme och sedan hem för räkfrossa, löjrom och champagne. Hade tänkt att äta det igår men vi var så mätta efter senlunchen (16.00) hos min mamma att det blev en varm macka och te istället.

  • Lapinette

    mugglan - låter superhärligt! Själv sitter jag på ett mörkt kontor och sliter (jaaaa... faktiskt har fått massor med beställningar). Sade ska vi se i maj!

  • Lapinette

    BS - tur i oturen! Och jag förstår att det känns skönt. Kikade faktiskt på kön idag och det har hänt nada de senaste 2-3 veckorna. Så verkar det vara ... inget, inget och så får en klump skicka iväg papper.

  • Lapinette

    Nu lyssnar även jag på Sade. Inte på någon trevlig terrass men likväl så förhöjer det tillvaron. Känner mig hängig och har avbokat dagens pumpklass. Minns inte när jag kände mig hängig senast och hoppas att det räcker med att jag går hem och tar det lugnt ikväll för att mota en ev. kommande förkylning. Tänker på er alla som har drabbats av en massa förkylningar under vintern .. usch! Jag hade mitt i november men sen har jag klarat mig (peppar, peppar).

    Och BS, temperaturen har stigit på kontoret. Tog bort fleecefilten imorse, som jag har suttit inlindad i.

  • Lapinette

    Det snöar!!!! Usch och fy! Det är nog det viktigaste jag har att säga .

    Smint - jag kollar hela tiden på hus och lägenheter men vi blir som vanligt kvar där vi är ett tag till. Vår grannes lägenhet är fortfarande något vi hoppas på men han verkar vara så knepig så det är inget vi kan förlita oss på. Sen har jag precis fått veta vart mitt nya kontor kommer att ligga och det blir ca 15 min promenad så nu känner jag mig ändå mer motiverad över att stanna kvar där vi är idag. 15 minuter till jobbet och sedan 8 min till mitt favoritgym .

    Förstår att det känns skumt att se sin gamla lägenhet till salu igen. Undrar varför de ska flytta?

    EA - hur går det med dig, något mer brunt eller är läget under kontroll .. ja, så mycket kontroll nu man kan ha över sin kropp .

    Måste in och kika i galleriet på Piff och Puffs rum. Åhhh.. vill ha ett litet rum att inreda till vår kommande knodd.

  • Lapinette

    Mellan Sveavägen och Birger Jarlsgatan (närmaste t-bana Rådmansgatan). 15 minuter för mig att gå och något längre för chefen. Förresten var inne på hans fb-sida precis och såg att VD'n för Finland (vi var ägda av det företaget en gång i tiden) hade skrivit om mig! Något i stil med att han pratat med min nuvarande chef som inte uppskattade att han tagit över mig. Ha, ha .. borde man inte inoxa sådant när man är VD på ett rätt så stort finskt företag.

    Jättefina rum till Piff och Puffen!

    Frullan - har du redan varit "over there"?! Hänger inte alls med .

    Sweet - läskig läkare du träffade och som sagt, tur att det inte var en gynundersökning. Uhhhh!!! Hur går det annars med ert greencard? Börjar allt falla på plats. Och förresten, vad glad jag blev över att katten inte var sämre däran .

  • Lapinette

    Monring ladies,

    EA - tumhållning!!!!

    Klockarbol - skit med bilen! När man får en oväntad slant så vill man ju att de ska gå till något skoj, något man annars inte hade unnat sig. Inte till en jäkla bil.

    Snaily - också nyfiken på hus om du har lust och tid att inboxa. Förresten den där jäkla inoxen ser man ju knappt numera. Missar hela tiden att jag har meddelanden som ligger där.

    Vad mer .. jo jag tänkte på gosnosen imorse. Undrar hur det gått?!

    Och ikväll ska jag på date ... med maken. Klagade över att jag inte hade något för mig (är inte van att varken ha träning eller kompisar inbokade) så då bokade han bio, Kings speach och sedan Rolfs Kök. Ska bli trevligt så här mitt i veckan (på helgerna fastnar vi lätt i soffan).

  • Lapinette

    Gosnosen - vad härligt att du tittade in, har tänkt på dig och ett STOR GRATTIS till dottern!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!