Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Heja er 3 som snart ska föda, vad spännande veckor vi har framför oss nu! 

    Mopedvin eller muffinsfrullan – efter att mensen kommer tillbaka efter förlossningen, brukar den strula då? Jag fick två gånger med 28 dagar mellan och sen nu är den borta puts väck och  2 veckor sen. Jag har testat mig men det var ju minus. Det är ju inte tråkigt att slippa den men jobbigt att inte veta när man kan förvänta sig att den dyker upp. I kassan på konsum? På tåget? Till jul?

  • nennesjuttioåtta

    och vilken bra present vi fixat till Pricken! Varenda kök han stött på (hemma hos kompisar, hos ortoptisten och bvc) så har han kryprusat till spisen och står där och öppnar/stänger luckor, flyttar kasttruller och lastbilarna är ratade! Hurra! En ny Per Morberg! Ser fram emot att bli serverad många kulinariska upplevelser resten av livet. Kan inte fatta att han är 1 år i morgon. Älskade, efterlängtade yrväder!

  • nennesjuttioåtta

    idag regnar det som fasen här så det blev bussen istället för hojen. Noterar ni detta?

    Hohooo, är det ingen vaken idag? 

  • nennesjuttioåtta

    Känner igen det där med att allt rasar åt sidan när man ligger ned, som Liten berättade. Huh, den där korsetten är så uttänjd att resåren nog torkat och blivit slapp för all framtid. 

  • nennesjuttioåtta

    Ore – hoppas du får jobbet!!! Ja, det kanske har hoppat över. Fast jag var ju itne säker på att jag hade ägglossning alla gånger förut heller men då kom ju mensen i alla fall, fast det var väl bara för att retas då, kanske.

  • nennesjuttioåtta

    vafan är det med facebook idag? Måste jag jobba i stället?

  • nennesjuttioåtta

    september – kommer du ihåg hur din sf-kurva såg ut sist? Indikerade den att det var ett stort barn eller kom det som en överraskning? De sa ju att det var mycket bebis i min mage när bm kände sista veckorna och mitt sf-mått var ju närmre tvillingmage än enlingmage när det var 2 veckor kvar innan han föddes (sista gången det kollades). Men ändå kom det nog som en chock för alla inblandade. Men som bm sa sista TUL jag gjorde, "det är inte de stora barnen man ska oroa sig för, det är de små". Det är ju så sant. 

  • nennesjuttioåtta

    det var inte sista TUL utan näst sista. Sista TUL gjorde jag exakt ett år sen idag, och hon sa ingenting om storleken mer än att jag hade mycket fostervatten och bra flöde i navelsträngen. 

  • nennesjuttioåtta

    Mopedvin, åh tack för hjälpen! jo jag ammar fortfarandelite sporadiskt. Vissa nattningar, vissa nätter men inte varje dag. Det var när jag slutade amma dagtid som mensen kom tillbaka smen det kanske var en period nu på semestern som jag ammade oftare på natten än innan. Nu är det nästan ingenting, trodde det skulle vara så svårt att sluta (för oss båda) men det har inte blivit den fajt jag trodde. Skönt! Nåja, jo, han är en ivf-bebis men jag hade regelbunden mens innan, typ 30 dagar mellan. Äh, den dyker väl upp (eller ned). 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!