Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    ja fy, var det han emd telefonkiosken? Vilka jävla otäcka typer som finns där ute! :-s

  • nennesjuttioåtta

    God morgon! Underbara fredag! Vi har sjungit och hurrat för Pricken och han vankade helt yrvaken och mosig och undrade nog vad fan det var frågan om. Sen blev det paketöppning och han har öppnat och stängt spisluckan en sisådär 500 gånger och lekt cymbaler med kastrullocken.  

    september – jag hinkade i mig hallonbladste sista veckorna. Det skulle ju sätta igång det, men ehh. nä det gjorde det ju knappast. Däremot undrar jag om det inte boostade min mjölkproduktion för på BB var mjölken som gul målarfärg (precis som min avatar) och det var inga som helst problem att amma. Men det kan ju ha andra orsaker också, naturligtvis. 

    Snorkis – Pricken sov jätteofta i babysittern. Vi hade ett morgonsovpass tillsammans efter tidig frukost med maken och ibland fick han även sova i famnen bara för att det var så mysigt. Han sov ju nästan jämt och var som helst och hur som helst. Ofta sov jag även med honom i soffan på eftermiddagarna också. Jag gjorde inte många knop i början. Men tiden går ju så fort så jag är så himla glad att jag inte försökte hålla huset i topptrim istället för att bonda med mitt barn. Huset står bevisligen kvar men bebisen är borta. Vi gick inte så ofta på promenad heller, jag var ju rätt mör i underlivet ett bra tag och så var det ju helt plötsligt vinter. Så när vi väl kom ut och gick regelbundet så sov han ju oavsett om vagnen stod still eller inte, men då var han ju några månader gammal. 

  • nennesjuttioåtta

    Jag tackar allra mjukast å Prickens vägnar.

  • nennesjuttioåtta

    September – heja lilltjejen, och hoppas det drar igång snart! Ja, hur effektiva värkarna var vet jag inte. Eftervärkarna kände jag inte alls men det beror nog snarare på all smärtlstillande preparat de tryckte i mig efteråt. Som sagt, det skadar ju itne att prova.

  • nennesjuttioåtta

    och tack så mycket, Pricken älskar uppmärksamhet

  • nennesjuttioåtta

    Bara Sweet håller sig på 18e våningen så ska de nog klara sig. 

  • nennesjuttioåtta

    jahapp, så har Pricken blivit ett barn och slutat amma pang bom, slutat vakna på nätterna (nu jinxar jag medvetet för jag saknar honom i vår säng) och tackoch lov äter han fortfarande som en dyngspridare så man har någon uppgift kvar här i välrden.



    GOD Morgon!!!! 

  • nennesjuttioåtta

    Grattis PB till -1,4 kg!! Bra jobbat!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!