• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vi ska ju även fira att Frullis & liten kommer så du får räkna med att bli riktigt snurrig!

  • fru AM

    Nej Frullan!! Vad tråkigt och oroligt med din pappa! Kram!

  • fru AM

    PB: har gått och fnissat för mig själv halva dagen här - jag "firar" ju 500 månader idag och har gått och mumlat: "Gjattis till mej sälv, ja sejer"! Hälsa sonen och tacka för de bevingade orden

  • fru AM

    Snorkis: förstår din ångest! Skönt att Araben vaknade så småningom. Att dricka något  sött kan pigga upp dem så att de sprattlar minns jag från något UL då Livia låg fel så att de inte kunde mäta vad det nu var de skulle mäta.

    Tack för igår, ost-, vin- & pratjejer! Det var som vanligt glimrande roligt att träffa er! Extra plus i kanten för att Frullan kom! (Måste bara säga detta, Frullan: Gudars vad snygg du är! )

    Jag fick verkligen två nya favoritostar igår -men ivanlig ordning minns jag inte namnen på dem - den ena smakade "stall" och den andra låg i såsen till brysselkålen (någon typ av tryffellbrie) ... Får väl ringa och fråga!

    Ore: nehej ... så det var inte du med hårlassofrågan ...v em kan det då ha varit. Ja,ja. Den andra mojängen på bilden på FB används till att göra en lite slarvig "valk". Man sticker in håret i glipan och snurrar, antingen inåtvarv eller utåtvarv. Sedan fäster man ihop med hjälp av krokarna i ändan. Finns på Glitter för 30-40 kr. JAg upptäckte dock att för min hårlängd och hårtjockhet så behövs det nog två mojänger. Ytan är lite silikonsträv så att håret inte glider. HJag misstänker att den komer vara mycket använd i sommar när man snabbt och snyggt vill få undan håret - t ex vid poolen i Itaaaalien!  

  • fru AM

    Snily: stackars Yngla som blev så dålig av sprutan! (Och stackars dig som hade en febrig bebis!) Det är märkligt att det slår så olika. Livia blev bara gladare av sina sprutor, lite speedad så där, medan Hektor blivit ganska risig.

  • fru AM

    Grattis ADA på namnsdagen!

    Och tack för varningen ang Black Swan - jag är otroligt filmfeg så den ska jag INTE se! 

  • fru AM

    Någon som har ett tips på bra tidtagarur (ev pulsklocka?) för intervallträning? Jag vill kunna ställa in pipsignal med jämna mellanrum - övriga funktioner ganska oviktiga.

  • fru AM

    Lappis: urgulligt om du kollar med din make ang klocka. Jag är så himla träningssugen! Idag blev det ingen träning med min make tyvärr, för Livia befanns varm och hänging när hon vaknade. Nu har hon i och för sig piggat på sig lite men behöver nog en dag hemma i lugn och ro. (Hon har badat, fått hårinpackning och naglarna lackade i rosa + glitter. Man får passa på när Hektor är på dagis att göra såna saker. Skönt för henne att få disponera tv:n själv lite också - och SLIPPA se Barbie och de tre musketörerna för femtielfte gången i rad. Nu är det  Madicken som rullar. )

    Grattis till nytt kontrakt! Hoppas det är ok nu! 

  • fru AM
    muggles skrev 2011-03-10 11:07:15 följande:
    Alltså det här med FB och incheckningar - hur hinner man ens "checka in" på ICA Maxi??? El jag menar, att man tänker på att plocka fram telefonen och göra en FB-uppdatering på det. But why?! Jag förstår verkligen inte.
    Om man känner att det var ett tag sedan man skrev ngn status och verkligen inte kommer på något annat så kan "checka-in"-funktionen vara användbar. Även i kassakön på Ica MAXI eller i kön till parkeringen eller i kön till köttdisken, tex?
  • fru AM

    Jag tycker mig märka att de mest triviala statusuppdateringar kan få en rolig följd av kommentarer - det beror ju lite på sammansättningen av vänlista och dagsform hos folk. Om det är någon som BARA har triviala uppdateringar så kan man ju klicka bort henne/honom så man slipper statusuppdateringarna från den personen.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!