• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Kikar in här med en liten fråga. Tittar på herrgårdar och andra trevligheter inför vår 5-åriga bröllopsdag om en dryg typ 1,5 månad. Var egentligen inställd på att dra ned till Halmstad men det känns onekligen lite långt att sitta i bil typ 5,5 timma fram och tillbaka för lite drygt två dagars besök så nu har jag suttit och kollat på vad som finns här i närheten. Vet att ni är flera som har varit på lite romantiska weekends och tänkte nu höra med alla experter här inne. Vart har ni varit och vad tyckte ni?

  • Lapinette

    Tusen tack! Yxtaholm har vi kompisar som precis varit och var supernöjda.

  • Lapinette

    AM - tusen tack för tipsen. Ska läsa igenom, kolla deras hemsidor etc. Ingen som har varit på Oaxen? Skulle gärna men det blir så in i nordens dyrt med avsmakningsmiddag + sen sova på en båt för 3 700 kr/natten. Sigtuna har jag läst massor gott om. Var det inte kokisen som hade varit där och var supernöjd? Det trista med Sigtuna är att vi redan har varit där (i själva staden) flera gånger. Skulle gärna vilja åka till något ställe som vi inte varit på så man kan promenera och se sig om i trakten också. Detsamma gäller Häringe slott och Görväln. Nackdelen när man som oss gillar att göra en massa utflykter på helgerna. Det på Åland låter intressant och måste kollas upp.

     Mitt joggingtips är att jogga med någon som "släpar" ut en. Min man gör det !

    nenne - har inte kommit så långt som till helgen. Vi ska nog ta upp det som vi gjorde i januari-februari dvs en av oss får bestämma en meny (nya recept) sen går vi ut och handlar tillsammans och lagar maten. Denna gång är det makens tur.

  • Lapinette

    Hur klarade man sig förut ... utan internet och utan denna tråd!??

  • Lapinette

    Gotland är jättefint men det tar tid att ta sig dit. Vi har bara fredag - söndag på oss. En av anledningarna varför det tyvärr känns lite långt att sticka iväg till Halmstad, två dagar går i princip bort till resan. Visst till Gotland kan man ta sig med flyg.

    Nu har jag snöat in mig på Åland. Har inte varit där, maken har inte heller varit där (vi har båda varit på Gotland).

  • Lapinette

    Telis - tack, hade för mig att du hade ett bra tips!

    Ahhh.. så det tar bara 3 timmar med båt till Gotland? Trodde att det var längre.

    AM - Oaxen stänger efter denna sommar.

  • Lapinette

    Ger mig - öppnar nu en flick för Gotland i mitt Excelark . Tänkte dock ge maken max 3 olika förslag som vi diskuterar igenom och sen beslutar oss för ett.

  • Lapinette

    Det går nog på ett ut men jag tyckte det kändes lite trevligt att åka ut till Norrtälje med bilen istälet för till Slussen.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!