• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Men jösses vad jag är dålig på att läsa ikapp hur kunde jag missa MSW??!! STORT GRATTIS!

  • Lapinette

    Tjohoooo FRIIIIIIIIIIIIIIDAAAAAAAAAAAYYY!

    Har varit hos frissan, ätit lunch med maken, köpt vårt favvobröd och ost och nu MÅSTE jag jobba som en liten duracellkanin.

    snaily - vi har inte bokat än men om vi åker blir det bara från fredag till söndag vilket känns lite kort men jag kan inte ta mer semester när jag precis börjar på nytt jobb.

    Maken åker till Nice i nästa vecka och vi hade hoppats på att jag skulle kunna hänga med, stanna över helgen men biljetterna var apdyra .

  • Lapinette

    nenne - separationsångest! Är det första gången?

    Cicci - underbart med leokalsongerna! Jag tror min make skulle dö om han fick ett par .. ha, ha!

  • Lapinette

    Cicci - ja det är synd för det är så härligt att vara tillbaka där och att hälsa på vänner men vi åker ju även snart till Rom/Toscana så jag får lite medelhavsvärme i alla fall. Och apropå Rom så har vi två kompisarpar från Frankrike som är i Rom över Påsk. Nu valde ju vi att åka till Toscana först och sen Rom så det ena paret missar vi medan det andra ska vi hinna med en sen lunch med innan de sticker till flygplatsen. Trist att vi inte visste om det tidigare för då hade vi lagt upp vår rutt annorlunda ... men, men ska bli skoj att åtminstone ses över en lunch.

    Inte illa med invigning på Mallorca. Är det bara du som åker eller följer även maken med?

  • Lapinette

    BS - det finns massor med fina hus ute till försäljning just nu men jag gläds åt att snart ha promenadavstånd till jobbet, favoritgymet som ligger där emellan, ost- och brödbutiken runt hörnan och kvarteret fullt med restauranger. Tror vi stannar ett tag till även om jag kan tänka mig att se en pärla i Älvsjö i helgen ... men vi ska inte flytta .

  • Lapinette

    Liten - vill ha mer info??!!! Om du inte vill skriva här så inboxa. Hur stort, vart, när osv. Vill veta allt!

    BS - jag börjar den 2 maj samtidigt som min kollega och samtidigt som vi får det nya kontoret (möblerat t o m)! Det blir toppen!

    Själv hamna jag framför datorn efter champagne och sushi. Maken sitter och skypar med maken och en drös kompisar är på fb så där sitter jag. Snacka om romantiska! Fast snart sliter jag honom från datorn för att avsluta skumpan framför en film istället.

  • Lapinette

    snaily - tack för informationen ! Ja, det är svårt att se den lilla inboxen man har numera. Fattar inte varför de gjort den så pytteliten. Vi har fortfarande inte bestämt hur och vad vi ska göra på vår 5-års dag. Känns lite som luften gick ur oss när det var fullbokat på Åland.

    Istället för att bestämma vad vi ska göra på vår 5-års dag så satte vi igång och deklarerade igår. Inte like skoj!

    AM - en bestämd och driftig dam du har. Förstår dock att du blev orolig!

    Tinga - njut av din "egna" kväll! Själva skulle vi iväg till kompisar ikväll som vi inte sett på mer än ett år (de har fått en liten). Det var en spontanbokning efter att vi suttit och chattat med varandra på fb i fredags kväll. Köpte igår lite presenter till barnen och såg så fram emot att ses .. och idag fick jag ett meddelande om att de är sjuka . Så är det ju titt som tätt med barnfamiljer man f...n så trist! Vet att det nu säkert kommer att ta månader innan vi får till ett datum igen.

  • Lapinette

    Cicci - låter verkligen som en superlyckad helg! Vad härligt! Får vi se bildbeviset på makens kalsonger .

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!