• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    fru AM skrev 2011-04-11 11:11:13 följande:
    Att FÅ PÅ min make leopardbadbyxor skulle däremot vara en annan femma ... Men är vi på Kolmården så finns ju även bedövningspilar nära till hands ...
  • Lapinette

    Fossing - har totalt missat, kryckor. Vad har hänt?

  • Lapinette

    EA - håller alla tummar och tår jag har!!! Och hoppas de ringer snart så du slipper sitta och vänta.

  • Lapinette

    Men AM .. varför fråga när du visste vilket svar du skulle få? De där kalsingarna skulle tas fram efter en god middag, en massa vin och lite kvinnlig list .

  • Lapinette

    Tinga - vad duktiga ni är! Sverige behöver sådana som er ! Jag brukar lägga en budget när jag planerar resor men där ingår endast hotell, bilhyra, flygbiljetter etc. Sen blir det desto mer om vi ska ta till alla restaurangbesök vi gör etc. Ibland känns det bäst att inte veta hur mycket pengar som har gått åt.

  • Lapinette

    Tinga - helt rätt tänkt ... och förhoppningsvis stämmer det också . Jag gillar och småshoppa medan maken gärna tar allt på en gång.

  • Lapinette

    EA - hur går det? Har de inte ringt än .. klockan är ju när som helst 17.00.

  • Lapinette

    Tittar in och vad ser jag?!! F*n, skit och helvete!!!! Så där skulle det ju inte vara. Kramar om och klappar EAs huvud. Stackars liten!!!! Varför ska det vara så jäkla svårt?

  • Lapinette

    EA – förstår att det är tusen frågor som snurrar runt i skallen. Tycker du ska prata med kliniken om det inte finns något mer som bör undersökas eller något som kan göras? Hur många har ni kvar i i frysen? Finns det något ni inte har provat på som kanske borde prövas, långtidsodling eller assisted hatching.

    Har ni någon möjlighet att hitta på något du och maken? Alla har ju sina sätt att försöka lappa ihop sin själ och för mig och maken har det varit våra resor. Att ha något att se fram emot trots sprutor i magen, olidlig väntan och total krasch. Att komma iväg från vardagen. Behöver inte vara långt, behöver inte vara avancerat men skönt att komma iväg och bara rå om varandra, komma bort från vardagen.

    Vickan – vilket öde din väninna har råkat ut för. Vet dem hur pass ”skadat” barnet är, jag menar hur pass mycket kommer han att utvecklas och klara sig själv? Jag gick i en skola som hade förståndshandikappade klasser och det var ju en stor skillnad mellan barnen som gick där. Vi fick en kille i vår klass, eftersom han klarat sig så bra och han fick sedan gå vidare till en vanlig skola där han bodde. 

    Oupsie – det låter som du har en ganska klar bild över din situation. Du kommer säkert fram till ett förnuftigt beslut.

    Och inte ett enda steg upp i adoptionskön . Nu har det säkert gått 1,5 månad utan ett enda litet hopp upp.

  • Lapinette

    Och just ja, vi åker till Gotland och firar 5-årig bröllopsdag . Bokat och bestämt igår. Men först ska vi till Toscana och Rom om en dryg vecka.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!