• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ore skrev 2011-03-10 13:50:56 följande:
    (Japp, jag är en sucker för komplimanger till lillkillen...!)
    Det är ju alla föräldrar! Men jag har några FB-kompisar som BARA publicerar bilder på barnen och aldrig något annat.
  • fru AM

    som sagt så rekommenderar jag två nätter i taget.

  • fru AM

    Liten: jag instämmer i hyllningskören över din frisyr - du var (är!) jättefin! JAg har dessutom precis själv börjat intressera mig för att kanske testa att locka håret (efter 41,5 års olockigt) med plattång. Vilken sort har du bytt till - den som du skrev var bättre att locka med? Jag är lite sugen på en ghd som jag såg Maia Montazami rekommmendera men den var dyyyr.

    Snorkis: tack snälla du för väsklänk! Jag MÅSTE ha en ny väska. Eller två ...Har även sparat ner dina sminkshoppartips mineralpuder är verkligen superbra - hittills har jag dock bara unnat mig l'oreal (men i o f s varit nöjd med det och får komplimanger för min fina - sminkade - hy ). Men ID ska ju vara så mycket bätttre säger all. Måste väl finnas någon sanning i det?

    Jaha - här hemma är Livia fortsatt sjuk. Vi trodde att hon bara var lite "skoltrött" igår men hon blev sjukare under kvällen, högre feber (eller snarare feber igen) och mer host. Hektor tvingades motvilligt till dagis, ort från tv:n med Barbiefilmen ... Han är verkligen helt besatt.

    Trevlig fredag på er TJEJOR! Vad ska vi skåla i idag då? 

  • fru AM

    Lappis: har du sett nyheterna om Japan? Bara så att du inte missar!

  • fru AM

    Liten: är det möjligen denna du köpt: http://www.netonnet.se/art/personvard/harvard/plattang/obhnordica-batstraightcurlnanopro/141302.4774/

    Lappis: då är jag glad att din pappa förmodligen är utom fara. Hoppas också att er resa inte är hotad! Spännande med ev ny lägenhet! Vill ni sen ha tips på hantverkare så har jag lite såna favoriter (kompetensmässigt alltså)

    BS: förstår din bävan inför bilresa  det är ju tyvärr något man bara måste genomlida. Innan barnen - elelr snarare innan barn nr 2 & 3 (gaphalsarna) så älskade jag att åka bil. Kanske får jag återuppleva njutningen i det om fem-tio år eller så ...

  • fru AM

    Lappis: mitt favorittips på hantverkare är målare och golvläggare/slipare ... Gillade även vår badrumsfirma men om du redan har en du gillar så är det bra att vara trogen.

  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-03-11 11:01:34 följande:
    Har du även sådan som sänker tak, sätter upp spots, höjer fönsterbrädor? Typ mer hantverkare än bara målare.
    Alltså egentligen snickare - nej inte på rak arm ...
  • fru AM

    Bacon till många kan man dessutom tillaga på ett enkelt sätt - på bakplåtspapper in i ugnen på högsta värme (grill?) i fem minuter.

    ÄLSKAR BACON! 

  • fru AM

    Själv tycker jag att polenta passar bra till brunch men det är jag kanske ensam om ... Mumsiga kycklingben körda i ugnen med goda kryddor, "hemhgjord" gräddvaniljyoghurt med fruktsallad, halva fina tomater snabbt körda i ugnen med olivolja, havssalt, valfri örtkrydda på, goda lammkorvar, och naturligtvis: vita bönor i hemlagad lite stark tomatsås.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!