Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS – inga mögelostar? Och tack och lov, det värsta jag vet!

  • nennesjuttioåtta

    hejhej
    Jag bugar mig djupt och tackar! Känner mig inte det minsta gravid, förutom att det pirrar i hela kroppen av förväntan. Ringde MVC idag och bokade en tid. Maken påminde mig om att jag måste äta folsyra. FOLSYRA, om det inte är för sent!! Sa han med darr på rösten. Galet. 

  • nennesjuttioåtta

    start september – kass i magen, då kanske det sätter igång snart då? Hoppas det!! Du får väl sprita händerna innan! Fast jag skulle aldrig nåt dit utan hjälp.

  • nennesjuttioåtta

    Vänner - ingen aning, var ju så glad att det blev 1 Insåg att jag räknat fel. Sista mens var 13 juli, jag är ju redan v 7+0!!

  • nennesjuttioåtta

    Vinkar till tinga & vänner!
    Lappis - jag testade ju när jag gått över ett par dar men det blev ju minus! och sen har dagarna gått och jag trott att den hoppat över en omgång. Sånt där händer ju inte mig, trodde jag. Önskar att det hände dig med , bästaste kaninen!!

    hoppas ingen tar illa upp ang vår resa, det bestämdes på en femöring och bokat och klart på nån dag bara. Vi har inte varit tysta om det för att ni ingen skulle få veta, det bara blev så. Samma med att det just är vi fyra.
    undrar också om dina prover, BS!

  • nennesjuttioåtta

    Parnassia hahaha,, jag hade också fått dåligt samvete men vad skulle du gjort istället? Göra som min man och hälla en liter vatten i toan samtidigt som säljaren maler på och sen spola? Maken fick gåshud idag när vi klurade vilken vecka och. Insåg att det bara är 7 månader kvar. Fast som du skrev det så låter det ju ännu mindre! Woaaah!
    Vänner - innan karusellen ville jag ha två, kanske tre. Men IOM allt strul så var ju tanken att en är fullt tillräckligt, eftersom vi inte kunnat räkna med samma tur en gång till.

  • nennesjuttioåtta

    September - nä jag mådde toppen då med! lycka till och hoppas ni får er tvåa inom de närmsta dagarna!

  • nennesjuttioåtta

    September - menade ju "ja, jag mådde toppen då med!" Såg lite störigt Henke larssonsaktigt att börja med ett näääee

  • nennesjuttioåtta

    Onsdag för vissa ser jag.
    Lappis - nu känns det ju lite töntigt att säga: jag förstår PRECIS! Men jag gör det och det gör mig så ledsen att det inte händer ett endaste dugg i vare sig kön eller på egen hand. Varmaste kramen!

  • nennesjuttioåtta

    Hej hej!

    Gemma – jag hade en fantastisk inställning till min förra förlossning, såg otroligt fram emot spektaklet och skrek WOHOOO när vi kom till förlossningen och vi insåg att vi fick stanna. Men det gick på skit ändå, värksvaghet, dropp och epidural som tog fel och sugklocka och jättebebis som inte ville ut och sen sprack jag nästan till nacken och båda knäskålarna. Denna gången ser jag fram emot det med tillförsikt. Jag hoppas på ett mindre barn, ingen foglossning som ställer ill det med ställningar och höftrörelser och helst ingen igångsättning men ser det ut att bli en 5-kilos klump igen så...  

    London – Vi hade det otroligt bra! Jag shoppade inte så mycket, föräldraledighet och ett dåligt betalt jobb gör ju att man måste hålla i slantarna. Men jag fick en överraskning när jag kom hem, ny jord på den trötta gräsmattan och idag ska P handla gräsfrön (ingen grönaste gräsmattan i kvarteret här än på ett tag, alltså ).

    Så underbart att vakna till i natt och inse att det låg tre till i sängen (om man räknar katten) som jag längtat efter!

    Lycka till emd era förlossningar framöver, blir det uppdatering här eller på facebook? *poppar popcorn* 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!