Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    hejsan!
    Oms – hihihihi vilken rolig upptäckt! *vinkar till smygläsaren* Hohooo, come out come out wherever you are....

    MSW – Oj, hoppas det lugnar ned sig och att du känner att du orkar med skolan innan bf! Jag förstår att du vill hinna så många kurser som möjligt men skolan finns kvar, no need to knata in i väggen på kuppen.

    Inatt drömde jag att jag gick på magbad för gravida på sjukhuset. Man fick varsitt badkar och en tvätterska som smorde in magen i doftande oljor och plingplong-musik. Fast jag skämdes lite för det syns ju inte ens på mig, mer än en massa lös, skrynklig hud så jag badade bara. Mopedvin, är det något ni tänkte börja med? HÄnger du med på lördag? Vi kan ta samma tåg.

    BS – det är ju helt galet att det kan skilja så i storlek på Iris och Astrid. 7,5 kg vid samma ålder! 

    Jag tog bort ett födelsemärke i fredags. Nu har jag äckliga utslag efter plåstret, ser helt spetälsk ut! bara det inte är mördarbakterier... 

  • nennesjuttioåtta

    tackade idag ja till en offert från badrumsrenoveraren. hoppas det kommer sluta lyckligt. 

  • nennesjuttioåtta

    Mopedvin, du må tro jag spanat efter dig på konsum. Fast jag har väldigt lite att gå på. 

    Koko – Åh, kära nån, kan det vara det tro?  

  • nennesjuttioåtta

    september – men visst har jag glömt att gratulera? HURRAAAAA och välkommen lillayster September!!! *krulltrumpeter*

  • nennesjuttioåtta

    hej hoppla! 

    Grattis Hattis!!! Välkommen kepsen!! Men vilken dramatik ändå. Aj, låter skitdrygt, du har väl bunkrat paraffinemulsion?!   *Nenne presenteras i sammabete med Apoteket* 

    Jag mår själv faktiskt rätt illa idag. Är lite förvånad för jag trodde det skulle vara som åksjuka eller nåt men jag har bara 0 matlust och är samtidigt så hungrig så jag kryper ur skinnet och kväljer när jag tänker på mat. Idag blev det en varmkorv och vindruvor efter att matlådan med vanligtvis god fiskgryta med saffransris åkte i soporna *huuuh* Nåja, ingen ko på isen än. Utslagen från plåstret runt stygnen är heller inte borta ännu. Men idag kliar de inte iaf. Igår höll jag på att bli tokig. Idag var vi till en tredje kökstillverkare. Dubbelt så dyrt som IKEA, undrar vad det är som skiljer? Och så har jag bokat buss till på lördag! 200 kr tor, som hittat!

  • nennesjuttioåtta

    Förstår att Torsten gick upp i brygga, AM

  • nennesjuttioåtta

    AM – åh, jag tog bort en leverfläck och har 5 stygn på magen och satte dit ett annat plåster sen det första trillade av och det här andra gav mig värsta nässelutslagen både här och där (mest där, alltså där plåstret satt). 
    Igår var vi till Kvik, idag Marbodal. Lutar åt IKEA. Helst vill vi det ska kosta gratis men hittar ingen gammal avlagd faster som bajsar dollar. 

    Idag sitter jag med uppknäppta byxor. Tur jag är ensam på kontoret. Det kommer bli tuffa veckor framöver för att hålla in the blob. 

  • nennesjuttioåtta

    Lite taktik, faktiskt. Eller inte vet jag, men vi har ju inte ens berättat för våra föräldrar än, haha!

  • nennesjuttioåtta

    Hehhe, ja då är det ju kört i så fall. japp, v 10, helt absurt.

  • nennesjuttioåtta

    Liten – bra idé! Maken ska dit i helgen så han kan ju ta en sväng förbi! Nä, det enda jag klurar på är hur inredningen funkar i hörnskåpen och lådstängningen, om det är skillnad i känsla. 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!