• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Åh, tack för påminnelsen om galleriet! Hade ju vare sig sett bilderna på pricken (hur söt får man vara??) eller mugglans lilla kula.

    BS - Hua för hundhår! När vi bodde i lägenhet (och var dåliga på att städa) hade vi stora präriebollar med katthår som rullade runt, speciellt under våren. Äckligt! Nu när de kan gå ut och vi har städhjälp har vi i princip inget katthår alls (behöver inte ens rolla svarta kläder!), stor skillnad!

    Håller nu tummar och tår (tummarna räcker ju inte) för PB, izzie och MSW!

  • _koko_

    AM - Utöver PBs solklara anledning är de just ett fantastiskt sällskap när man är lite ensam, och det kan man ju vara även med familj. Fast när lillkatten leker med mina strumpbyxor så de går sönder när jag försöker ta på mig dem, eller ska gosa med barnen på natten så att han väcker dem, eller tar in levande djur för att leka med, ja då undrar jag också...

    BS - Hullingar?! Det lät otäckt, och var något jag inte visste om labradorer!

  • _koko_

    Jag tycker mona sahlin ger ett osäkert och förvirrat intryck, och sen upplever jag henne som rätt populistisk också, hon övertygar helt enkelt inte utan det låter som att hon säger det hon tror att folk vill höra. Vilket även är hur jag upplevt hela socialdemokratin de senaste åren. Man pratar om hur man ska bli ett stort parti igen (dvs vinna röster) i stället för att prata om ideologi och vad man egentligen står för. Ska man byta ideologi för att väljarna gör det? Vad säger det egentligen om "ideologin"?

    Göran Persson har jag aldrig kunnat med, Anna Lindh tror jag hade varit en bra ledare, likaså Margot Wallström. Synd att hon inte ställer upp nu heller.

    Jag hade världens längsta ruvartid med testdag satt typ 19 dagar efter ÄP, så mig ska man  nog inte jämföra med...

  • _koko_

    Hipp hipp hurra!! Alla som känner sig träffade kan ta åt sig.

    Men vad värdelöst att få liggdelen stulen!! Är det för sent att få ut något på försäkringen då också eftersom det gått så lång tid?

    Jag har ett gammalt lundby som jag tänkte måla och tapetsera om till barnen. Sen kanske det kommer bli ett jättegarage i stället för hus, men det får jag väl leva med.

    Hej porchez!

    *kollar kalendern* Jag hade ÄP 1/5 och TD 21/5! Testade lördag 19/5 eftersom jag ville ha helgen på mig att smälta ett ev minus, men det behövde jag ju inte. Hoppas, hoppas, hoppas, PB!!!

    vickan - Ingen av oss gillar mattor särskilt mycket, vi föredrar trägolv.

    Nu jobba...

  • _koko_

    AM - Såhär ser mitt skåp ut (fast med lite andra tapeter), härliga 80-tal:
    http://dockhus.dinstudio.se/gallery_73.html

    muggles - Klart du fixar belysningen! Och vad roligt med ett unikt skåp! (jag hade förresten skrivit ett långt inlägg i politikdebatten igår , men jag har problem med inloggningen här just nu, så det försvann och då orkade jag inte skriva om det).

    muggles igen - Håller helt med ang att sätta gränser och att vara konsekvent!! Jag tänkte igårkväll att jag kanske är helt hjärtlös, conny vägrade städa undan sitt duplo när han lekt klart med det och fick världens utbrott eftersom jag tog ifrån honom hans bobbycar och sa att han inte fick tillbaka den förrän han hade städat (efter att jag flera gånger hade bjudit in honom att städa tillsammans med mig, vi städar alltid undan en leksak innan vi börjar med nästa). Han grät och skrek och flera gånger tog jag upp honom i knät och pratade med honom och föreslog igen att vi skulle städa tillsammans. Han fortsatte vägra och fick aldrig tillbaka sin bobbycar. När pappa kom hem berättade conny att mamma var arg för att han inte hade städat, så han var mycket medveten om vad som försiggick...
    Vi blev vänner igen innan han gick och la sig (han kom och sa förlåt och vi pratade igenom det), men hjälp vad det tar på krafterna! "Bara" treårstrots eller för principfast mamma?

  • _koko_

    piggis - Klart ni ska kolla med försäkringen! Vi har aktsam/trygghansa och den enda gången de bett om kvitto var när vi ville få ersättning för arbetskostnad. Om de kan värdera det som blivit stulet/gått sönder själva och det inte är så mycket pengar (vi har fått ersättning för som mest 5000kr minus självrisk än så länge) gissar jag att det är mer arbete för dem att begära in kvitto/bevis än det är värt.

  • _koko_

    lappis - Ja, och jag hade tappat ditt nummer... Lätt att komma ihåg din födelsedag (och bröllopsdag) för mig.

    Och lundby kan ju som sagt även komma till användning som garage.

    Längtar löjligt mycket efter att mina föräldrar ska hitta alla lådor med lego också...

  • _koko_

    september - Bra att du bet ifrån, men varför tog hon inte åt sig!?! Människa!!! Och jobbigt med förkylningar och kräksjuka. Håller tummarna för att ni slipper den här gången!

  • _koko_

    *poff*

    Det var min hjärna som brann... Var på en andra intervju ikväll och det gick nog bra tror jag. Kom hem och sambon tyckte att "du måste ju såklart kolla upp några andra konsultbolag också nu om du nu kan tänka dig ett sånt jobb även i fortsättningen". Men, men... måste jag det? Orkar inte... Gillar verkligen inte hela rekryteringsbiten... Ska träffa ett annat företag (inte konsult) på fredag, tyckte själv att det räcker, men tydligen inte.

    I morgon blir det VAB, lillebror kom hem med dålig mage från dagis, så de tar nog inte emot honom i morgon. Men hav förtröstan, så länge det inte eskalerar ses vi på wijnjas! Och jisses vad jag kommer att svära om jag skulle bli tvungen att stanna hemma på kvällen...

    Och eftersom min hjärna har brunnit kan jag inte kommentera något av det ni skrivit ikväll, jag har helt enkelt glömt bort det... Nya tag i morgon!

  • _koko_

    Usch, nu tycker till och med jag att det är för nervös väntan, hur ska du då känna, pb...

    oupsie - Vad läskigt! Men skönt att det inte kommit något mer! Tänkte direkt på snaily, som ju också har svarat dig. Kram!

    msw - Trist med jobbig lämning, men skönt med ny ansvarig. Vi har nog aldrig hittills varit mer än en förälder på utvecklingssamtal, den som går får helt enkelt anstränga sig att komma ihåg allt som sas.

    Tack för all peppning!
    lappis - Jag känner mig väldigt kluven just nu och kommer säkert tjata sönder er om det ikväll.

    Hej klockarbol, tack för livstecken, men skriv mer, hur mår du?? Kram!!

    AM - Är du säker på att Hektor går säker på dagis?

    start - Förstår att det är kluvet med "inget synligt fel"-svar...

    Nu har lillebror sovit i två timmar, han höll på att somna i mitt knä vid 10, så något är ju helt klart fel, men han är inte risig i magen längre iaf. Förhoppningsvis en vanlig förkylning bara.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!