• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Här finns också lite härliga bilder på muffins: callmecupcake.se/


    BS, aha, då vet jag vem du bor granne med. Jag är fd kollega till en i den familjen.

  • Telis

    Åh EA, jag beklagar verkligen! Så himla orättvist!

  • Telis

    Stor kram till EA idag!! Håller alla tummar för att det inte är ett X!


    Grattis muggles! Vad blev det för siffor?


    nenne, ååååh, vad jag är avundsjuk på dig som har ett sånt lätt barn. Åker bil! Sover i vagnen! Är nöjd hela tiden när han är vaken! Vilket A-barn! Televinken kräver ständig stimulans och att man är med honom hela tiden för att vara nöjd och glad. Han skulle tex mycket väl kunna gå med läragåvagnen själv men vill inte utan vill att jag ska gå med honom heeeeela tiden. Jag är helt utsliten. Tur att han är världens goaste iallafall.


    koko, hur gick intervjun i fredags?


    snaily, bara två veckor kvar - det är ju inte klooooooookt! Nu får du börja rapportera varje morgon!


    Televinken kräktes ner hela vagnen igår och trots att jag torkade bort allt med en gång så luktar vagnen nu sur mjölk. Har någon ett bra tips på vad man ska göra? Kan man kanske använda sån där textiltvätt som man använder i bilar?


    Idag har han inte kräkts men jag törs inte ta med honom till ÖF så istället ska vi nog ta och åka in till stan och skaffa ett pass till Televinken.

  • Telis

    Vi har pratat lite löst om en resa nu i december när vi är lediga bägge två men vi får se. Vi ska ju iallafall till alperna i vinter och då är det ju bra om han har ett pass. 


    Parnassia, åh nej säg inte så, det går nämligen inte att ta av tyget.


    Parnassia igen, jo lappen ligger här hemma ifylld av maken. Nu måste jag bara fixa någon som kan intyga att min namnteckning är min också.

  • Telis

    Ore, åååååh, säg inte mer, jag spricker av avundsjuka!! Leka med pennor i EN TIMME! Lyllos er!

  • Telis
    nennesjuttioåtta skrev 2010-11-23 11:09:49 följande:
    telis – ska ni utomlands?!? Stackars televinken om kräktes! Men han är väl ett A-barn han med, är inte alla det? Och Pricken kan ändra sig när som helst – han har börjat rotera i sängen för att ligga så nära mig som möjligt med huvudet och eftersom vi har en 160-säng och han är 65 lång så blir det inte mycket över till oss andra. Han sover iofs i spjälisen fram till första matningen men igår kväll så låg nancy på hans ben och vi vågade inte chansa att hon inte skulle lägga sig på honom helt så då fick han komma till oss direkt. Nu ligger hon nedanför hans rumpa, sötnosen. Han är ju dubbelt så stor som henne (iaf viktmässigt) så jag tror inte det är någon fara men ... Ja tack och lov att han sover eller bara tittar ut genom fönstret när han åker bil. Vi åker ju rätt långt när vi väl åker. 
    nenne, så där ligger Televinken också fast han vill ha sitt huvud vid sin pappa istället så jag brukar alltid få fötterna i ansiktet.
  • Telis

    Ore, bra tänkt! Jag börjar med såpvatten så får vi se om det räcker. Så himla opraktiskt bara att få vagnen blöt, får nog göra det i kväll först när vi inte ska gå ut något mer.

  • Telis

    AM, vagnen är svart så det är ju lugnt!

  • Telis

    Stora kramar, PB! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men jag hoppas att du snart mår bättre! Det låter som en väldigt bra idé att gå och prata med någon!


    Tinga, åh vad härligt att ni fått en så härlig helg tillsammans och att Piff&Puff äter okej igen!!


    snaily, äh vet du, jag tror att det är ren b-s det där med att kroppen ska vänja sig vid sömnlösa nätter. Jag har aldrig hört talas om någon som tycker att väckas varannan timme. Man överlever men inte sjutton beror det på att man börjat sova taskigt redan innan förlossningen. Nä, man snackar alltid om hur smaaaaaart kroppen är men det där är ett fall när den är helt ute och cyklar kan jag säga.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!