• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS, jag tror att Eludie bor i Finland så det kan ju hända att reglerna skiljer sig åt.


    Tinga, men fy vad jobbigt att behöva operera Piff igen. Stackars liten! Skönt att han inte har ont iallafall.


    kängu, grattis till dagisplatsen men jag förstår att det känns kluvet! Men det blir säkert jättebra, Ru kommer nog att trivas jättebra och då blir det lite lättare att lämna honom där. Och trivs han verkligen inte så får ni helt enkelt ompröva beslutet. 


    Snorkis, Sigrid hade varit (ÄR?) sååå stolt över sina föräldrar, det är jag övertygad om. Ni kämpar på så bra och det är inte det minsta konstigt om allt känns meningslöst ibland. Det har ju inte gått så lång tid sedan Sigrid fanns och ni hade drömmar och förhoppningar om ett annat liv. Hoppas att du får sova lite bättre framöver, det är ju så viktigt för hur man mår och vad man orkar med! Stora kramar!!

  • Telis

    koko, ååh hoppas att kräksjukan snabbt går över och att du och sambon slipper bli smittade! Det låter hemskt med två barn som kräks, då vill man inte bli sjuk själv.


    Oupsie, vad härligt med ett 3D-ultraljud! Lycka till, hoppas ni får riktigt fina bilder!

  • Telis

    Förlåt att jag tjatar men vad UNDERBART det är med snö!! Man blir glad ända in i hjärtat.

  • Telis

    Men hur ÄR det med mugglan egentligen?! Hoho?

  • Telis

    Jag vill också luncha med Pricken om vi är hemma då!


    muggles, skönt att höra att Moa var likadan! Jag tror också att Televinken är en väldigt social liten kille (var han nu fått det ifrån ). Jag tycker mig se på ÖF att andra barn i T:s ålder mest leker ensamma med leksaker men att Televinken bara vill gå fram till barn och prata med dom och klappa på dom.


    smint, skönt att ni verkar komma hem till helgen iallafall! Jag hade också skjutit upp hemresan när det blåst som det gjort de senaste dagarna, vem vill riskera att bli sjösjuk när man dessutom är ensam ansvarig för ett litet barn.

  • Telis

    Oupsie, vilka härliga pussgoa kinder hon har redan!


    Bilderna på Daisy finns nu i galleriet!

  • Telis

    Det här med Facebook är ju lurigt alltså. Jag var inne på Tripadvisor för att kolla vad folk har tyckt om ett visst hotell och då står det där att mina FB-vänner AM, Vänner och nennes man har varit på det där stället. Hur vet Tripadvisor det?

  • Telis

    Ja, det finns ju appar på Facebook där man kan ange var man har varit men det brukar väl vara på landsnivå och inte på ortsnivå?


    Jag inboxade dig, AM.

  • Telis

    God morgon här ifrån också!


    Om man ska gå på ett kombinerat ettårskalas och adventsfika, ska man då ha med sig en present till ettåringen eller till föräldrarna eller till både ock?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!