Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oj   -vecka 19! Men när var RUL? Missade jag det?

  • start september

    Inte var det tomt här alltså! Paus i vår middag medan läggning pågår - än så länge har Melanders meny varit fantastisk. Vi drar ut på det hela kvällen, jättemysigt. Clausthaler till lax och hummer var inte dumt alls.

    Alkoholfritt rosa bubbel på kylning dessutom...

  • start september

    Blä för förkylningar, Jag har varit täppt i fyra veckor nu, varav två omgångar bihåleinflammation och nu hostan. Vet inte om det är den eller hormoner men jag bara sover. Först sju timmar i natt eftersom jag gick upp med tjejen (som sov till 8.30, så det var duktigt), sen 1,5 h + 1 h och nu vill jag helst lägga mig igen. Maken är lika kass och tar nästan hela lasset dessutom. Sicket jullov för lilltjejen, vi tänkte snölek och simhall och kompislek. Hon ska gå på dagis på måndag iallafall. Vi får väl sjukanmäla oss gissar jag,

  • start september

    Tror absolut på hotellnyår! Igår var jag dock så himla nöjd med att göra inget  och vara hemma själva, men det är väl förklarligt.

  • start september

    Hej AM!

    Nyårsmaten lät ju jättegod. Julstök är ett elände. Det går liksom aldrig att få lagom och aldrig räcker tiden till.

    Tack för grattis. Vi får se hur länge det blir Fragmin - det verkar finnas olika skolor. Minst v 12, men vissa säger 26 eller 36. Det går inte över via moderkakan och ska därför gå att ta fram till förlossning vid behov (ofta slutar man lite innan för att slippa extra tunt blod då).  Jag har ju inget konstaterat behov (faktiskt proppbenägenhet) men tänker försöka få behålla det länge om det går, jag ska ta lite prover om ett par veckor så att vi ser att min kropp inte regerar för mycket på det. Eftersom förra MA var i v 14 så tror jag ingen tvingar mig att sluta för tidigt.

  • start september

    Jobbar också hemfrån, men är fortfarande för snorig och hostig för att vara effektiv. Men ganska mysigt med maken också jobbandes hemma och dotra på dagis.

  • start september

    Sicket halsband. Jättehäftigt vid rätt tillfälle!

    Hittills har sex sprutor tagits och av ett fick jag ett hemskt blåmärke. Tur att det inte är bikinisäsong... Tar på magen, men har förstått att man sen får övergå till skinkorna om det blir för ömt. Hur den akrobatiken ska gå till vet jag inte riktigt än, men man lär sig väl. Det finns en fantastiskt tråd på FL (believe it or not)  med tjejer som som är i lite samma sits och där kan man få tips i alla fall.

  • start september

    Åh Snaily, det låter ju lite hoppfullt med Ynglas mage!

    Minnen - barn i sele...  Jag minns att jag lade en servett över hjässan när hon sov och jag skulle äta kladdig mat...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!