• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lappis: med den farten på kön så tar det "bara" ett år ungefär?

  • fru AM

    Lappis: förlåt att jag uttryckte mig klumpigt. Det är klart att ett år är jättelång tid! JAg tyckte plötsligt bara att det kändes närmare när köplatsen började matcha antalet veckor på ett år - men som sagt ett år är ju långt Kram

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2010-11-12 12:32:50 följande:
    nä, nu ska vi åka och handla inför kvällens middag.. Lappis!!!! Kan an förbereda fondanten?
    Ja det kan man (svarar jag helt fräckt)!

     


    Muggles: Eftersom maken har sjukt mycket att göra på jobbet och knappast smygläser (just nu) tror jag att jag NÄSTAN vågar skriva vad jag köpte till honom i farsdagspresent (har ju inngen egen pappa att skämma bort): dels en grej i brunt läder (eftersom han alltid får det när det är presentdags) och en gasolbrännare att göra crème brûlée med (t ex). Det har han alltid velat ha men inte unnat sig/oss.

  • fru AM

    Nenne: Fondanterna: Jag brukar lägga plastfilm över formarna bara -  om jag förbereder i god tid - så att inte ytan "torkar". Jag vet inte om det behövs, men det känns bra.

  • fru AM

    Och angående Porschen så HOPPAS jag verkligen att inte min man tjuvläser för då kommer han tycka gasolbrännaren känns lite B ...

  • fru AM

    Och fy fasen vad jag älskar butiken John Wall! JAg skulle lätt kunna bränna hela apanaget där om ja ginte behärskade mig. Alla dessa hushållsapparater, skålar, vispar, slevar, städgrejor, elprylar ............. JAg vill ha ett Amex Centurion NU!

  • fru AM

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-11-12 13:16:27 följande:
    mäh, en gasolbrännare som han vill ha är väl snarare A?!?

    Jämfört med en Porsche som han också skulle vilja ha? Nu finns det ju t o m kombi-Porschar så inte ens storfamiljsargumentet biter ...

  • fru AM

    PB: jag kommer försöka styra mors-/farsdag till att bli just det du beskriver: en barn-föräldergrej. Men liksom du älskar jag att ge presenter och än så länge är barnen lite små (även om Livia skulle kunna prestera ett kärleksbrev med sitt namn på) så i år tar jag tillfället i akt och "ger igen" efter årets mors dag då jag fick ett pinsamt dyrt halsband (som jag drömt om länge )

  • fru AM

    Varför inga nyheter från Piggelin!? Lägesrapport ... något? Ska vi behöva ringa även det sjukhuset och säga: "Hallå - det är från Tråden! Hur går det för X?"?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!