• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vickan: fnissade när jag läste om din "begränsat fräscha" man

  • fru AM
    start september skrev 2010-11-14 09:29:09 följande:
    God morgon! Här var det lugnt. Är det fler som är ensamma om att sätta gränser? Maken är alldeles för snäll, när det är hans sovmorgon går han upp ändå för att lilla tjejen blev ledsen för att han skulle sova. Jag fick sovmorgon igår och har sen jobbat och pysslat hela lördagen så de har verkligen umgåtts. Han hade verkligen behövt sova, och jag tog fajten men han går ändå upp. Är det en blivande  curlingpappa tro?Kanske öppnade det ögonen ändå så att det blir mer lika gränser för nu är jag nästan bitch i jämförelse. Suck.
    Det där låter precis som hemma hos oss - trots lakansmysteriet ...
  • fru AM

    Lappis: seg förkylning! Men kurera dig nu så att vi får träffa dig på onsdag!


    JAg är verkligen arga polisen hemma, medan maken är snälla polisen ... Jag blir galen på det!

  • fru AM

    Lappis: beroende på hur stor budget de har så kanske Sea Cloud kan vara ett alternativ? Tror kryssningarna säljs via Globetrotter ...


    Annars: Oväntat lättsamt att vara gräsänka ... Barnen är nämligen på Aquaria med min bror

  • fru AM

    Fru E: jag skulle kanske vänta lite med att köpa babyskydd- inte för att jag tror att det kommer gå galet med graviditeten utan för att just babyskydd ju har "bäst-före-datum". Bör "förbrukas" inom fem år ... så har ni tänkt er syskon eller att sälja stolen vidare så skulle jag vänta som sagt.

  • fru AM

    Fru E: förlåt - glömde säga GRATTIS till lyckade rea-fynd annars! Härlig shoppingtur!


     


    Och Vickan: är det just ullmatta ni vill ha? Man kan ju åka till en "golvaffär" och beställa exakta mått i t ex ull och önskad färg och så langetterar de hela härligheten. Bör inte bli så dyrt - fast det beror ju på storleken såklart!

  • fru AM

    Vickan: ja när vi letade vardagsrumsmatta så var det mycket nära att vi gjorde sådär och nästan la en beställning hos golv/mattaffären i hörnet kommendörsgatan/sibyllegatan ... http://www.miljogolv.se/butik.php (sedan hittade vi ju en helt annan matta och blev kära)

  • fru AM

    Fast hemsidan var ytterst icke-informativ! Ni måste åka dit! Och fika hos oss!?

  • fru AM

    Fast när jag tänker efter så har de byggt om sedan vi var där ... ni får ringa och kolla så att de fortfarande har ullmattor på metervara!


    Annars ytterligare ett kul mattställe på nätet: http://www.carpetvista.se


     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!