• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Kom också ihåg att alla dagar är MÖRDEGSkakedagar. Världens godaste kakor! I alla väder!

    Har faktiskt aldrig gjort maränger själv. Den där lågtrycksvisdomen har jag läst mig till. Även att det ska vara sjudna maränger för att uppnå segheten (fast det kanske inte behövs om det är riktigt dj-kla dåligt väder? Sega maränger - den perfekta svenska sommarkakan!?)

    Jag blev i alla fall himla sugen på att baka Leilas komockor: http://www.recept.nu/1.122165
    Sega maränger 

  • fru AM

    Ore: vad var det för sajt för barnskor (och kläder?) som Sweet rekommenderade? Måste ha missat det

  • fru AM

    Att barnen är ensamma om vissa plagg är lite kul - jag brukar handla vissa plagg på en bra second hand och då får man också den effekten. Dessutom är plaggen "mjuktvättade" redan.

    Kan rekommendera alla att köpa en skomätarsticka så att man lätt kan kontrollera om lilla foten blivit för stor för lilla skon ...  

  • fru AM

    Tack ore! Vad lustigt - precis de skorna (de på förstasidan) satt jag och funderade på att beställa till Hektor från en helt annan sajt förra veckan - de verkar mycket bra och ser bra ut!

  • fru AM

    BS: En bra fyraårspresent till en flicka är en stor pysselbok som är som ett dockhus med massor av klistermärken i form av möbler. Lvia kan sitta i evigheter och plocka med den. Andra uppskattade presenter kan vara t ex "bygg din egen tiara" - pysselset. Om nu flickan är lagd åt det pyssliga hållet. Båda dessa produkter finns t ex på leksaksaffären vid Östermalmstorg - Leksaksborgen. Men säkert också på andra ställen. Utklädningskläder av någon typ är ju kul att få också!

  • fru AM

    Eller ett rosa prinsess-svärd med sköld (finns på Koffert på Humlegårdsgatan). Och till lillasystern tycker jag Ciccis förslag var bra!

  • fru AM

    BS: det var väldigt vad snabbt tabeltten verkade! Det kan ju vara så att du fått ett "vanligt", "naturligt" missfall. Vilken tajming dock! Jag tror nog att de vill kolla i alla fall på onsdag så ett det inte finns rester kvar. Hoppas du inte har ont?
    Kram 

  • fru AM

    Lappis: var någonstans ska ni ha kontor nu då?

    Fina rum till Piff och Puff! Har ni målat själva eller en begåvad vän? 

  • fru AM

    Lappis: men vilket perfekt läge! Mitt i smeten och nära till allt ju!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!