Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag känner ju inget i tuttarna, mer än som en sinko och vad man nu mer kan ha för symptom. Trött är jag också, men det kan man ju vara ändå. igår kunde jag fått märken av tangentbordet i pannan men jag valde musmatran istället för en stund av eftertanke . Vet inte om det börjar synas eller om det bara är fläsk som jäst. Har ju inga magmuskler som håller in. Vi går omkring och myser med vår hemlighet åtminstone en vecka till, det ska bli så roligt att få överraska på riktigt den här gången. Förra var ju mer "Det var fan på tiden." .

  • nennesjuttioåtta

    Vad det där såg neggo ut! Jag längtar efter en rund, fin mage! Lyssna på hjärtljuden och känna sparkar! Ska jag vara ärlig är jag nog rätt rädd att det inte kommer bli så, det gick ju så...lätt liksom. Utan kontroll av någon i vit rock och värmeskåp. Det kanske redan gått över men vill inte komma ut Maken frågade om jag ville göra ett vul men det tror jag vi hoppar, orkar inte ringa dem på läkarhuset av lite olika anledningar. Vi får väl veta förr eller senare.

  • nennesjuttioåtta

    Och så stör det mig att jag ens tänker så för jag var knappt orolig alls med Pricken! Det kändes så stabilt och fastnaglat i magen att jag visste att han inte skulle släppa taget i första taget (så rätt jag hade...). Vill ju bara, BARA vara glad och inte nojig!

  • nennesjuttioåtta

    EA förresten, vi gjorde ju AH på Pricken och han var då djupfryst. Förlåt, vill inte förvirra dig.

  • nennesjuttioåtta

    Ore - vad snällt, då kan jag ta mina tajta jeans imorgon så får vi bring out the beast aka blötmagen efter maten

  • nennesjuttioåtta

    Heja Izzie, vad spännande!!! Lycka till och hoppas få höra snart från dig!! 

    Tack för igår allihopa! Jag var så sjukt trött att jag kommer inte ihåg vad jag sa eller ens om jag sa nåt. Men trevligt var det och hade jag varit piggare hade jag gärna stannat längre och struntat i bussen med flit. Svårt att vara social när huvudet vill vara i vågrätt läge. Såg sen fram emot hemresan och få sova skönt på en mysig långfärdsbuss men det var väl en sisådär 15 grader varmt och det gick ju sådär. Jag har dock tagit igen det idag, heheh!

    På fredag är det mvc-besök. Hoppas hon kan lugna mig att det verkligen är på riktigt. 

    Berättade för en gammal vän idag och hon blev så jäkla glad, hon brukar ananrs vara väldigt lugn och återhållsam med känsloyttringar men hon skrek rätt ut.   

    Idag somnade Pricken halv fem och sover än. Undrar om han håller på att bli sjuk? Vi försökte väcka honom vid halv 6 för mat men det blev ju inte populärt och han somnade om ännu hårdare. Plutten! 

    BS - du som har damssugit hela Sverige på spa, vilket hade du valt om du åkt till Dalarna? Dalecarlia eller Åkerblads eller något annat?

  • nennesjuttioåtta

    Eller kanske Fryksås? 

    Vi hade ju tänkt åka en vecka till solen men funderar på att fira bröllopsdagen ensamma en natt och sen får det vara bra med det.  

  • nennesjuttioåtta

    PB – kan inte du ta en turné norröver och pynta min entré? Jag tror penséerna och öh..vahettere.... de andra blommorna blivit lite gramse och gått och dött. Jag tycker ju det regnat tillräckligt men de var så jäkla kräsna på slutet. Lika bra det. Iofs skulle det nog se trevligare ut bara jag slängde bort skiten så man slapp mötas av en kruka vissen sallad och en gjutjärnsgryta torkad trumpetfräs. Det får bli nästa helg. Orka pynta när det ändå är så mörkt. 

  • nennesjuttioåtta

    snartis förresten, jag fick låna byxkilar av Ore (tack ) så du behöve rinte skicka dina. 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!