Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    söker man efter skydd till braskamin eller braskamin skydd på Julas hemsida får man tre träffar. Veke och fotogen i olika storlekar. Eh? Nåja, vi får ta en tur dit. Tack!  

    Ni fick värma er på annat sätt på fårskinnsfällen, antar jag? Det tog ett tag innan vi fick rätt på vår kamin med, utan att det sotade igen luckan (det var så enkelt som att lägga veden åt andra hållet, hrmm) reglera spjälllen så det inte blev för hett eller för fegt. Men fullt spjäll i början och sen skjuta in det ena något när det tagit sig. Hhahah, det där hjälpte myket va?

  • nennesjuttioåtta

    en tummis för dig, MSW! Vilken vecka är det nu, 34? Gör du TUL pga moderkakans läge eller ahde det varit ändå?

  • nennesjuttioåtta

    Lappis – ja nu blir det till att smörja regelbundet!

  • nennesjuttioåtta

    MSW Hoppas det ser bra ut!

    Liten – vi har en sån här: www.jotul.com/sv/wwwjotulse/Main-Menu/Produkter/Ved/Kaminer/Jotul-F-363/ och om de två nedersta pinnarna ligger med ändarna i bakkant och en eller två pinnar tvärsöver (pagod, va?). Vi tänder med tjärved och bös ur vedkorgen och ibland tändkuddar (fast jag gillar itne när det är paraffin i, det känns ju inte så miljövänligt). Åh, varma kakor lät ju himmelskt gott!

    Ore – visa stjärten åt jobbet! Hörde du något från det där andra? 

  • nennesjuttioåtta

    PB – heheh, nej det kändes lite för lätt att forcera med bobbycar!

    Izzie – WTF? Vad trist att ni träffade en sån surk*k! Åh, jag ser verkligen inte fram emot nrä vi ska försöka få koll på läget.  

  • nennesjuttioåtta

    AM – trädgårdsarkitekt låter som en bra idé! Hade jag gärna tagit in här för att få en röd tråd och lite ordning på glömda hörn. Tror det kan gå på runt 5-6000.

  • nennesjuttioåtta

    AM – jag planterade ett minikörsbärsträd nu i somras. Det ska vara ympat på Gisela, då blir det pytteträd. Det är sötkörsbär men det tar väl ett tag innan det blir några men det ska hur som helst inte bli så stort. Och en tr.arkitekt borde väl vara lyhörd som vilken annan konsult och utgå från dina önskemål? Den jag pratat med här i stan kunde även åta sig t ex enbart ett litet område, eller en rabatt. 

  • nennesjuttioåtta

    Ore – Han kallas ju inte för Trucken för intet, det kanske är lite för klent? Nåja, vi får se vad det blir. Det var ett bra alternativt om inte annat!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!