• Parnassia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Min diskmaskin bråkar. Några proffs i tråden? PB?


    Den tömmer, tömmer och tömmer eller fyller, fyller och fyller. Ingen ordning mao.


    God jul, eller nåt.

  • Parnassia

    AM - ja för det priset ( ) borde diskmaskinen tömma och fylla sig själv inte bara på vatten utan också disk tycker jag!


    Service pågår, av maken. Vi får se vad han lyckas med, han har lyckats förr iaf.


    Förresten hade du skrivit om den sa du? Vad är det för jobb du har egentligen? Du verkar skriva om lite allt möjligt! Inboxa gärna. *nyfiken*

  • Parnassia

    God morgon!


    Tittar in efter ni-vet-vem, men hon sover väl än...


    Oupsie - vad är det för vagn ni har? Gissar att det kanske är en med liggdel också, och det ska vi inte ha, Lilla blir ju ett i vår.


    Kapellösa - så älskade var de katterna!

  • Parnassia

    Tänkte bidra med vår historia.


    Vi möttes första gångerna när jag gick ettan på gymnasiet, han gick trean. Men sen tog det ett år när vi inte sågs alls och jag tänkte inte mycket på honom, han var ur stan och gjorde lumpen. Men när han muckat och syntes på stan igen möttes vi på Statt i juni 1997 och blev ihop den sommaren. Flyttade ihop aug 1999 efter att jag bott på hans hatthylla ett tag (lägenheten han hade var minimal). Förlovade oss (här tar jag av ringen och kollar) 2003 på 6 års dagen och gifte oss 2008 på 11 års dagen. Ett datum att hålla koll på rakt igenom. Detta innebär att vi idag har halvårsdag också. 13,5 år tillsammans, 8,5 år förlovade, 2,5 år som gifta


    Förlovningen var "planerad" och frieret kom från honom efter en tids tydliga hintningar om jag tyckte det var en bra idé. Dessutom inföll ju den kommande årsdagen på en lördag så det vore ju perfekt med ett bröllop då!


    I v f hade han lagat god mat, tänt en massa ljus, köpt bubbel, klätt sig och Stora fina och ansträngt sig och dessutom letat på en hemsk gammal ring i plast med en spindel på, som han en gång ville förlova sig med, en halloween för hundra år sedan. Den tog han fram, gick ned på knä och ställde den officiella frågan.


    Stora föddes april 2007 och Lilla föddes april 2010. Huset köptes dec 2005. 


    The stroy of my life.

  • Parnassia

    Flera verkar ha varit på samma ställe i Thailand! Var ligger det lite mer exakt? Vi planerar en resa i höst. Andra tips? Vi tänker köpa flygstolar och sen boka några olika hotell...

  • Parnassia

    Åh AM! Får jag komma!!????? *tindrar med ögonen och tokviftar med ögonfransarna*

  • Parnassia

    PB - vad bra att du fick tag på en bra läkare! Håll hårt i henne nu! Kram!
    Vad köpte ni för diskmaskin förresten? Vi måste kanske titta efter nån ny... Tips mottages tacksamt.

  • Parnassia

    AM - ja den för 15' var lite för tuff för mig. Kan man inte få en vettig för 1/3 av priset, eller mindre? Och det räcker om du dukar för mig. Maken är ingen efterrättsmänniska, ge honom en kaffe och en whiskey så är han nöjdare. Lilla äter inget än och Stora kan smaka på mitt.


    Vickan - jag har ingen aning om vad du syftar på så jag var förmodligen inte med.

  • Parnassia

    Håller fö med om att Boobs amningströjor är bäst och HM:s suger! (hahahaha )


    Ordvitsarnas drottning har talat.


     


  • Parnassia

    Jo AM du har rätt! Var är Snaily?!?!


     


    Vickan - när vi firar ihop med mina systrar och deras makar lottar vi så att alla köper en present till en vuxen. Barnen köper vi till allihop men man får och ger alltså bara en vuxenklapp. Vi specificerar en summa och alla MÅSTE ha konkreta önskningar.


    Alternativt köper man en eller flera lagom dyra presenter som passar alla och sen spelar man tärning om de oöppnade paketen. Vill man ta det ett steg till kör man spelet igen när alla öppnat paketen. Så gör vi i mitt kompisgäng. Kul och smått hysteriskt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!