• Parnassia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ja Ore och Gosnosen! Hur kunde jag glömma! Pyjamas med fot är världens bästa plagg! Det är en av mina livsuppgifter att sprida detta budskap!

  • Parnassia

    1 up - hormon är det jag har. Men några kontrollbesök har det inte varit tal om. Varför ska man gå på det? Förutom om man misstänker att spiralen sitter fel eller har försvunnit?

  • Parnassia
    fru AM skrev 2010-12-16 20:45:53 följande:
    Undrar om då "kvalitet" då automatiskt blir "kvinna" och tvärtom ... på din telefon?
    Haha!
  • Parnassia

    Min treåring lyssnar inte på sånt heller och hon har också svårt att låta Lilla vara. Jag gissar att det är en FAAAAS och att den passeeerar men det är jobbigt! Jag kämpar på med tålamod och dåligt samvete varvat under dygnet och försöker andas ett djupt andetag innan jag brusar upp men det lyckas ju allför sällan om jag ser på hur ofta jag har dåligt samvete.

    i em bråkade vi. Hon kunde inte låta saker vara som jag höll på och fixade med, till slut röt jag åt henne "Sluta då, låt dem vara!" Och sen lyfte jag iväg henne. Hon grät och skrek som en galning men lugnade sig efter en stund och grät bara och hulkade "Förlåt mamma" Sen sa hon " Du ska också säga förlåt för du skrek på mig".
    Självklart sa jag förlåt men det är hemskt att höra sin treåring säga så. Men vi sa ju förlåt och det blev bra sen. Någon gång måste man ju också markera mer konkret och inte bara fortsätta säga sluta och låt bli. Eller hur?

  • Parnassia

    Oj vad många det är som inte gillar pyjamasarna med fötter! Jag gillar dem som sagt och förstår inte hur ni lyckas få strumporna att sitta kvar hela natten? Stoppar ni i byxbenet i strumpan? Det vill inte jag för jag tycker det blir knöligt och hårt.

    En annan sak. Kör ni med tvådelade pyjamasar? Vi har ett par stycken men de används inte mycket (till Lilla alltså) hon bara lyckas krångla sig ur byxorna.

  • Parnassia

    Ore och Vänner mfl, Har ni haft mer än en mens sedan ni satte in sprialen? Eller är det det första som blev så där lång? Jag är ju på min första. Jag känner inte av den som det är nu. Trådarna har jag inte känt efter än.

    Och det är ju trist att så många tycker det är läskigt med spiral. Har ingen en bra historia att berätta? Jag behöver lite peppning och positiva nyheter, för jag ser inget annat alternativ för mig.

    P-piller har jag aldrig mått bra av, jag har provat flera sorter och har en lång historia med dåliga p-pillererfarneheter, som är en hel diskussion för sig. Kondom fungerar inte för oss och den naturliga vägen vågar jag inte lita på. Jag märker väl när jag har ägglossning och det blir även då som lusten är störst och jag har ju inte haft svårt att bli gravid, så det känns för riskabelt.

  • Parnassia

    Hur knöligt är det att sätta in och ta ut pessaret då? Det känns som att det är svårt att vara spontan om man kör med pessar.

  • Parnassia

    Lappis - jag frågar igen. Vill du dela med dig av ditt chokladkolarecept? Jag gjorde det förra året, men hittar det inte nu...

  • Parnassia

    Tack! Men det där verkar vara fondanten...
    Kola var det jag var sugen på nu.Drömmer

  • Parnassia

    Smint - Maken till svårmor får man leta efter tror jag! Och din situation är ju hemskt. Hur har det gått och kuratorn? Känner du att det var till någon hjälp? Tänker på dig, KRAM!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!