• Parnassia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jo, det låter superpositivt och och att modet är imponerande gott!

  • Parnassia

    Tittar in igen för femhundratjugoelfte gången idag och undrar om det kommit några mer nyheter från Mugglan. Nu är det kväll i min värld.

  • Parnassia

    En helt annan sak:
    Lilla sover ju dåligt som 17 fortfarande. En bekant sa idag att det kan bero på vatten i örat, att det stör/värker/irriterar när man lägger sig ner. När jag tänker på det brukar hon greja mycket med öronen när hon ligger och somnar/sover.
    Jag har ingen erfarenhet överhuvudtaget av öronproblem. Någon som kan komma med mer input?
    Den bekantas båda döttrar hade haft problem med detta. Den ena fick rör i öronen till slut.

  • Parnassia

    Men vilken terror/sträckbänk/pina med denna väntan och ovisshet!
    Hur är det då inte för fam Muggles?!

    Tumhållningen fortsätter naturligtvis. Måtte allt gå bra och måtte de kunna sova lite i natt.
    KRAM Mugglan!

  • Parnassia

    Hattis - jag är benägen att hålla med AM. Själv är jag nöjd de dagar jag bara behöver laga mat en gång och det med andra ord finns tex rester att värma till ett mål. Som jag sa häromdagen: Det är det enda jag kommer vara glad att slippa när jag börjar jobba, att fixa mat 2 gånger per dag!

    Ang öron och vätska, jag vet egentligen inte om jag misstänker det. Men jag griper efter halmstrån och hon grejar ju en del med örat.
    Men jag gissar att du menar att vätska bakom örat kan vara en möjlighet? Jag trodde att hade man vätska i örat hade man ONT och det inte gick att ta miste på, typ öroninflammation. Men som sagt mitt öronkunnande är dåligt.

    Familjekalender har vi en i år för första gången. Jag har stora förhoppningar om/kring/med den! En kolumn för varje person och en gemensam familjekolumn. Grundtanken är: "Det som inte står där - finns inte!"

  • Parnassia

    Tack AM! det får kanske bli en sväng förbi VC. Kan man se vätska med en vanlig "örontittare" eller behövs andra redskap?

    Appropå liknande saker. Kom att tänka på Snaily som undersökte sig själv ibland. SNAILY!?!? Hoho!? Det var längesen vi såg dig här. Hur är det med dig?

    Innan barnen åt vi alltid bara ett lagat mål, men nu krävs det två. Oftast. Ibland om vi tex ätit ordentlig lunch och ffa Stora ätit mycket kanske middagen blir gröt.

  • Parnassia

    Hur länge kan tiden stå stilla, undrar jag stilla.

    Jag ska iväg och fika hos en kompis nu. Hoppas på glada nyheter när jag kommer hem. Heja på Ada och Beda!

  • Parnassia

    De lever! Tårarna rinner här!
    Gud vad skönt! Hoppas, hoppas att allt fortsätter bra och att ni får åka hem imorgon Muggles! KRAM!
    Åh, vad lättad jag är!

  • Parnassia

    Jag använde blöjhinken så länge gratispåsarna räckte. Nu kör vi med hundpajspåsar och knyter ihop dem ordentligt. Funkar jättebra både hemma och i skötväskan. Dessutom blir det billigare.

  • Parnassia

    Oupsie - jag köpte en refill en gång på Gekås kom jag på nu när du skrev om det. Tror den kostade ca 45-50kr och den funkade! Men som sagt bajspåsar är bäst.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!