Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    jag gillar också att plantera, att gräva en grop, fylla den med något fint och hoppas på att det tar sig. Lökar satte jag en jättemängd förra hösten och de kom upp allihop, men sen gjorde vi om rabatten och tog bort all lök som var däri (hyacinter mm  eehhh... undrar vart den krukan tog vägen)

  • nennesjuttioåtta

    BS – det blev privat, hittade inga kontaktuppgifter på KK när jag googlade så då fick de vara utan min närvaro. Det blev ett ganska roligt samtal, för hon som svarade var tyst ett tag och sen sa hon förvånat Är du gravid? Du var ju här förut! Ja, sa jag. Jag blev gravid då med men nu är det helt självförvållat. OJ, vad roligt, ja så kan det gå ibland sa hon.  

    huuuhhhhh... paddor är lite creepy tycker jag. Får en tvångstanke som att jag måste klappa och känner liksom hur slemmigt och knottrigt det är.  

  • nennesjuttioåtta

    alltså, jag klappar dem ju inte på riktigt...

  • nennesjuttioåtta

    PB – nä det är sant, jag fattade ju itne att det var en bebis i magen förra gången heller, men då förstod jag ju ändå att jag var gravid (att följden blev en bebis var däremot för abstrakt).  

    Vi hade en padda som gömde sig under några stenar när vi höll på med stentrappan framför entrén. Jag lyfte på en sten och *blir helt mjuk i kroppen* huäääh där satt den och andades. Jag kunde ju ha tagit på den! Iofs, den såg inte slemmig ut men det känns ändå som det kommer vara slemmig den dagen jag inte kan stå emot och måste klappa och jag dör lite av tanken. 

  • nennesjuttioåtta
    passionsblomman skrev 2011-09-20 10:56:20 följande:
    Jag brukar bära paddor jag ser över vägen, så de inte ska bli mosade.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Du är en god människa du! Jag hade puttat ned den med foten i dagvattenbrunnen. 
  • nennesjuttioåtta

    Nej, det hade jag nog inte gjort. Jag har inte såna aggressioner mot paddor egentligen, har bara sett två i hela mitt liv, hahah!

  • nennesjuttioåtta

    PB – i Sverige finns den i hela landet, dock bara fläckvis i västra delen av Svealand ochNorrland
    Så eftersom jag såg den ena i västra svealand och den andra i Norrland (nåja, sööööööödra norrland) så var det ändå rätt bra kämpat.

  • nennesjuttioåtta

    hittade från wikipedia, så det är ju pålitligt.

  • nennesjuttioåtta

    AM – ååh det som finns så mycket fina stenar att sätta! 

    Snigel – vet du, det känns jä jäkla skönt! Igår kände jag mig så liten och mådde apa och kunde inte ta på vad det var. Men så bestämde vi i morse att jag bokar en tid och nu känns det så himla bra, som att det här kommer att gå vägen. Fast så kommer jag på mig själv att anledningen till att jag mest vill titta är att jag inte tror det är något där... Nåja, det är drygt en vecka dit bara, sen vet vi. Bra eller anus! 

  • nennesjuttioåtta

    eftersom jag har lite klen matlust behöver jag hjälp med veckans matlista. Bring it on! 
    Vi brukar äta ett veggo, en fisk, en kyckling och en kött och sen är det ju helg och rajtantajtan-mat (freestyla!)

    hjälp! 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!