• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vänner: Javisst är det Bergans! Ha't så kul på shoppingräden!

  • fru AM

    Vickan: jag köpte vår Otri-baby nässug på Apoteket. Bra är att tjoffa på med mycket rennässansspray innan man suger så man löser upp gucket. Angående hur man hanterar sjuka barn ... jag brukar mest hålla oss hemma - om barnet är medtaget och trött just därför, annars lite beroende på vad det är för sjukdom, men brukar tänka att utomstående inte ska behöva smittas i onödan. Det brukar mest bli små snabba utflykter till Apoteket & mataffären med barnet i vagn.

  • fru AM
    porchez skrev 2011-04-07 19:32:06 följande:
    HaHa! precis vad jag brukar säga också!

    Nej han tar hand om barnen lite senare  
    Åh - är han dagisfröken!

    Hur gick det igår med ert filmmarathon och matdejten? 
  • fru AM

    Nehej - dags att värma upp tv-soffan inför Anna Skippers nypremiär ...

  • fru AM

    MSW: GRATTISKRAMAR! Vad roligt! 16/11 är annars en bra födelsedag (delas av två trådbebisar redan)

    Porchez: doppresent: är det en pojke eller flicka? Jag tycker alltid tårtspade är en mycket bra present. Roligt att ha en fin, trist att köpa själv när man flyttar hemifrån ... Mina barn har bl a fått:
    Pojkar: silverbestick att samla på, aktier,  silvervas, ostronkniv & cigarrsnoppare, snapsmuggar/glas, Barnkammarboken (eller annan samlingsvolym av sagor och sånger), Djungelboken i lyxig upplaga, barnservis
    Livia har fått lite av det ovan samt en mängd olika smycken - tror hon kammade hem 5 hjärthängsmycken i olika utförande. Tycker allt detta ovan var bra presenter. Har dock en förkärlek för tårtspadeidén ...
    Härligt med en dagishunk och på småbarnsgruppen dessutom! Det är bra killar! Hektor älskar sina manliga dagisfröknar!  

  • fru AM
    FruCicci skrev 2011-04-08 09:37:38 följande:
    Har dock inte inhandlat några roliga boxers till maken, men ska ta ett varv i närmsta galleria i eftermiddag
    Du fick ett bra tips på affär av PB - på Drottninggatan mellan Tegnérgatan och Observatorielunden ligger en affär med kinky kläder ... Större chans att hitta där tror jag än i "vanliga" galleriaaffärer -) Lycka till och ha det så roligt, skönt och spännande i vildmarken! 
  • fru AM

    BS: jobbigt med en demolerande kanin - han har alltså tuggat på panelerna? Vad har han gjort med gardinerna? Kissat på dem eller tuggat?

    Här är en tygaffär på nätet som även finns på riktigt (på Sveavägen) - härifrån ska jag beställa Storsonens nya gardiner (tyg till): http://www.ohlssonstyger.se/TriggerShop/Default.aspx

    EGO: har precis råkat sök ett jobb som verkar kul. Jag gjorde som en kille och bredde på lite --- få se hur det går

  • fru AM

    Hejhej! Har målat väggar och tak i ett förrådsrum hela eftermiddag och på morgonen var jag och tränade. Sjukt jobbig dag således. Och jag är alldeles vitprickig!

    Cicci: åh så härligt att åka till Mallis på party! Jag känner helt klart helt fel människor för sånt händer aldrig mig!

    Jag och maken ska snart mötas upp och hämta på dagis och gå och äta någonstans med barnen - inte glammo alls men Livia blir glad. Hon tjatar alltid om att få gå på restaurang. Konstigt. I hennes ålder minns jag faktiskt att jag tjatade om att vi någon gång skulle äta hemma - mina föräldrar var rätt lata under en tioårsperiod och vi åt ute jämt. 

    Skål på er så här på fredagseftermiddagen!  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!