• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    hmmm... fortfarande oklart det där med eskimåerna *kaninen sitter och muttrar*.

  • Lapinette

    bs - men det är 16 timmar ned till södra Tyskland (vi tar en natt utmed autobahn) och alpsjöar är så pass varma att maken badar, typ 23-25 grader. Svalkande och skönt efter en dags vandring i bergen.

  • Lapinette

    Spännande med eskimån! Så du är lite sugen igen ... eller är det mest för att slippa jobbet . Hur kan hon sälja så bra om hon är så pinsam? Tacksam för alla slags knep (jag som ska bli storsäljare här ).

  • Lapinette

    nenne - åhhh... vill också bli kung på att sparka in dörrar (ska kanske plocka fram mina get-a-grip-kängor)! Jag är mer än kundvårdare än en som bokar in möten men jag måste ju först boka in de jäklarna, sälja innan jag kan börja vårda.


     


    mygg - hatar mygg! fast inte lika mycket som maken som blir helt tokig. Vi får väl se hur det går på landet på Midsommar .

  • Lapinette

    Har hört att får man ett snällt första barn så brukar man få igen det när man får sin andra .. men vad fasen vet jag i denna fråga . Kör, kör så det ryker! Själv har jag faktiskt börjat fundera på om vi ska skita i alltihopa. Börjar bli en sån där som undviker barn så mycket som möjligt istället.

  • Lapinette

    nenne - det känns tröstlöst och såååå avlägset. Ser hela tiden när andra får barn .. och så hoppsan nu har hon visst mage IGEN .. och själv står man där vid GÅ och blir omkullsprungen igen och igen! Tycker det är enklast att "stänga av" och inte komma allt för nära inpå "de små".

  • Lapinette
    porchez skrev 2011-06-14 16:53:24 följande:
    Själv har jag insett att jag är världens sämsta inköpare. Haha, har ansvaret för kontorsmaterial här. Och har ung snygg kille som säljer saker som jag inte är intresserad av egentligen men han charmar mig helt så jag köper för dyra saker ofta. Känner mig så blåst efteråt varje gång. Måste ringa och avboka vårt nästa möte. På telefon kan han väl ändå inte lyckas övertala mig??
    Idag kom en annan säljare från ett annat företag, även han söt i min ålder och väldigt trevlig, inser att jag kommer nog få svårt att säga nej till honom också....
    UNDERBART! ... får jag sälja till dig (fast jag är ingen söt kille så det funkar säkert inte).
  • Lapinette
    porchez skrev 2011-06-14 16:58:28 följande:
    Lappis - nej jag tror det är bara snygga killar som jag är så lättsåld! Haha hur bra låter det där egentligen??
    ... ha det så bra på gymet men jag tycker nog att du ska dra ned på en klass, kör 1,5 timma sen hem och ät!
  • Lapinette

    nenne - nu när du har varit gravid så kanske det funkar "au naturell". Sånt har vi ju hört och "sett" förut. Fast jag förstår känslan att slippa försöka. Jäklar i gatan vad skönt det är att vara lugn och fin filbunke numera. Inget jäkla stress, press och ångest .. nej, nu njuter vi av livet i fulla drag.


     


    Cykla lugnt!

  • Lapinette

    Vad skådar mitt kaninöga??!!!


     


    STOR GRATTIS snorkis till Leffelina! Vilken otroligt, underbar nyhet! Massor av kramar och gratulationer!!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!