• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Gällande rean så såg jag i lördags att kostymen jag köpte för en månad sedan numera säljs med 40 % rabatt. Känns en aningen surt då jag på så vis kunde ha "sparat" 2 000 kr! Men som sagt, ska försöka låta bli att gråta över spilld mjölk och glädjas över allt annat jag köpte till nästan halva priset ... som sagt, shoppingkontot de senaste 2 månaderna slår alla rekord så nu är det köpförbud.

  • Lapinette

    Har annars en förkärlek till bikinis och speciellt de som knyts bakom nacken .

  • Lapinette

    Porchez - kan du inte tala om vilket trix du har (blir så nyfiken)? Själv har jag liksom fått en golfbränna i år eftersom jag aldrig kommer så långt att jag tar av mig kläderna och således hinner få en bikinibränna. Är solbränd i urringning och på armarna ... så blir det när man mest springer på stan.

  • Lapinette

    Omsan - spännande med jobbet och lycka till!


     


    BS - låter som ni har en härlig semester!


     


    mugglan - *vink, vink*

  • Lapinette

    Tror att det där sista inlägget har hamnat lite fel!

  • Lapinette

    snaily - det är svårt att låta bli att bry sig om vad andra tycker men jag jobbar också hårt på det. Gör det du tycker känns bäst för er och skit de andra.


     


    Rosa salladen vet jag att jag läste om ungefär samtidigt som den där limemarinerade löken men ni som har receptet får gärna lägga in det igen så ska jag spara ned i receptboken à la BT. Nu när jag har tid ... i höst lär jag inte hinna hänga här.


     


    Gosnosen - härligt med NY. Har själv faktikst kikat lite på resor "over there". NY eller Chicago i kombi med Montreal. Har insett att vi hinner (tyvärr) med en hel del semestrande innan det blir dags för vår del . Om ni vill bo bra så kan jag rekommendera http://www.elyseehotel.com/ #5 hos min resegud, Tripadvisor.

  • Lapinette

    Piggelin - om du mot all förmodan är inne i stan (pratar om Stockholm) och har lite tid över så tar jag gärna en lunch!

  • Lapinette

    Omsan - det händer nada! Om jag för ett år sedan sa att det är 1,5 år tills vi kommer att få barn så är det exakt samma dag idag. Vi åker ned i köplatser men det kommer bara färre och färre barn. 2009 kom det 55 barn januari - juni, 2010 var det 42 och i år 23! Så vi är på köplats 26 ... så hade det varit i fjol så skulle vi snart få skicka iväg våra papper ... nu är jag t o m osäker på om vi får iväg dem i år!

  • Lapinette

    Piggelin - samma mobilnummer och jag jobbar vid Rådmansgatan (närmaste t-bana). Jag är ju själv här så ganska så flexibel.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!