• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Så BS, skyll inte på barnen . Visst går det att göra långresor i bil med barn men jag ser faktiskt fram emot att få hyra hus på Gotland, i Bretagne eller Provence de första åren vi har vår lilla skrutt. Sen kommer det nog att rycka i "pusseltarmen".


     


    Tinga du får gärna (när du har tid) hoppa in i restråden och ge lite mer utförlig info i restråden t ex vilka städer, hotell/lägenheter etc. Jag ska göra detsamma gällande vår tripp .. fast jag kanske ska skriva om Italienresan först .

  • Lapinette

    En anledning varför jag inte vill bila omkring i två veckor med vår lilla bil. Kan omöjligt få ned en stor resväska i bilen!


     


    Härligt Liten med flytt! När exakt är det dags att packa ihop och dra?

  • Lapinette

    Ahhh så nära det är då. Lycka till och det verkar förståndigt att få komma iväg lite (från röran).

  • Lapinette

    Oj, är det studsmattor ni diskuterar idag ... kaninen smyger ut igen.

  • Lapinette

    Ore - oj, vilken märklig historia. Undrar om pappan dök upp tillslut.


     


    Ja, jösses vad det regnar. Gick som vanligt till jobbet imorse och har ännu inte riktigt torkat (jensen var blöta upp till knäna). Annars trött idag efter en sen middag och drink med min svärmor som har blivit en jäkel på att dricka Mojito.

  • Lapinette

    Så Boomerang är ditt favvomärke, Tinga. Själv har jag inga favvormärken längre och inte har jag varit ute speciellt mycket på rean (30 min med svärmor i förra veckan). Ekonomiskt bra att inte hinna springa på stan men jag ska nog ta en vända i nästa vecka. Annars så rök en stor summa när jag köpte ny kostym och skjortor så det tömde klädeskonto rejält. Hade förut tänkt att ta en sväng till Metzingen (Boss-outlet) när vi bilade genom Tyskland för att köpa på oss med kostymer och kläder men nu kommer vi inte att ha vägarna förbi längre.

  • Lapinette

    Optikern .. ligger på mitt dåliga samvete. Har inte varit där på åtminstone 4 år och MÅSTE verkligen gå och kolla synen samt skaffa nya glasögon ... ytterligare pengar att spendera .


     


    Cicci - ha en skön semester! Fast du har nog redan dragit antar jag.


     


    Snaily - på dem bara!!!


     


    Skönt att ha mat med sig idag så man slipper gå ut på lunchen.


     


     

  • Lapinette

    AM - Hektor den stora charmören. Du får hålla hårt i honom. Nej, svärmor vet nog inte exakt vilka ingredienser som ingår men jag tänkte berätta för henne .


     


    För er som drar iväg snart - GLAD MiDSOMMAR och vill ni höra ett proffs uttalla just ordet Midsommarafton så lyssna här:
    ">


     


     

  • Lapinette

    AM - det är vi som lärde henne att dricka Mojito när hon var här senast och lördags blev det en i Cadier baren .. jösses vad vi har varit ute och druckit den senaste veckan ... !!!

  • Lapinette

    Vi kommer ha en orgie av mat! Min mamma tror nämligen att folk är hungriga jämnt ... visserligen stämmer ju det för det mesta in på mig . Svärmor bakar idag en körsbärs clafoutis och min mamma envisas med att baka bullar samt att det ska vara rabarerpaj. Sen all mat, ostar+kex, jordgubbar och meloner ...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!