• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vickan - loppet startar 16.00 och han lär behöva lite tid på sig att ta sig runt . Sen om jag förstod det rätt så kräver träffen lite logistik, att ta sig iväg någonstans. Så för mig innebär det att jag kan komma loss tidigast typ 18:30 och ska sedan ta mig utanför stan. Om ni däremot bestämmer er för picnic eller middag inne i stan kan jag självfallet sluta upp.


     


    Usch, pratar ni om snö här inne. När jag promenerade hem från Kungsholmen igår kväll (lite lagom lullig) så tänkte jag - aldrig mer vinter! Kan det inte vara så här hela året om?

  • Lapinette

    Själv njuter jag av REGN! Attans vad gott jag ska sova i natt .. ingen sol och klibb-klibb som väcker mig. Fast imorgon får det gärna klarna upp igen.


     


    Go'natt alla semesterfirare .. ja och ni/vi andra också förstås!

  • Lapinette

    Porchez - en till som inte har så mycket att tillägga i ovanståend ämnen. Erkänner att jag bara blir alltmer egoistisk ju mer tiden går. Har ju liksom inte någon annnan, förutom maken, att bry mig om. Märker även av att jag nämner honom rätt mycket när jag pratar med andra och kan inte låta bli och fundera på hur "hemsk" jag troligen kommer att bli som mamma ... typ en sån där som pratar om mitt barn hela tiden. Vill verkligen inte men risken finns.


     


    Njut av en dag hemma i soffan. Har du ingen bra bok att läsa eller en garderob att rensa ?

  • Lapinette

    Att rensa känns så skönt efteråt, ungefär som att träna .


     


    Ja, är otroligt glad över att jag träffat maken. Pratade med en väninna häromkvällen och sa just det att jag trots att vi inte kan få barn aldrig i hela mitt liv skulle byta bort honom mot ett barn (dvs. bli gravid ensam eller med någon annan). Skulle nog inte ens ha fått känslan av att jag absolut vill ha barn om jag inte träffat honom.


     


    Rosé är tricky. Vi gillar enbart ljus, svalkande rosé. Inte de som smakar hallon och är mörka i färgen. Och främst vill vi att den ska komma från Provence (Cassis med omnejd) men något sådan har vi inte hittat på Systemet i år så de flaskor vi druckit tog svärmor med sig upp vid Midsommar. För något år sedan hittade vi en favorit och jag tror vi tömde Systembolagets lager ... åkte runt till olika bolag och bunkrade upp .

  • Lapinette

    Ore - tyvärr känns det ganska så ofta som totalt ego när jag skriver här numera. Har inte mycket att tillägga i de diskussioner som för det mesta disktueras här, barnvagnar, blöjor, samsovning etc. Jag går in och tittar (och läser då inte allt ) och sen går jag ut eller så blir det något enstaka egoinlägg som inte alls har med saken att göra - mest för att visa att jag varit inne. Jag vill inte på något vis klaga utan jag förstår att ni diskuterar dessa ämnen men självfallet känner jag att jag bara mindre och mindre att tillföra. Jag kommer åter om ett par år och då blir det bombning med blöj och sovfrågor men just nu känns det liksom inte relevant och jag orkar inte ta åt mig eller läsa ens.

  • Lapinette

    Tycker att det räcket med ett fb trots att jag förstår att google är förbaskade över att de aldrig köpte fb och nu försöker tjäna lite mer pengar. Nej tack! Det räcker med bt, fb och Linkedin - alla använda på olika sätt.


     


    pb - du skriver alltid så insiktsfullt och bra!

  • Lapinette

    Det är via messenger man chattar. Jag är uppkopplad där konstant för att ha daglig dialog med maken.


     


    Linkedin är ett nätverk jobbmässigt. Där har jag väldigt få "kamrater" utan mest är det kontakter jag fått via jobb/sälj etc.

  • Lapinette

    Vickan - så kan det nog vara men jag har kontakter i alla möjliga branscher även från myndigheter, organisationer och statliga.

  • Lapinette

    AM - stackars Livia! Kan man vara allergisk mot myggbett?


     


    Och vad trist med felköpt väska. Min make vågar aldrig överraska mig utan istället tar han fram plånboken när vi är ute och shoppar emellanåt och köper något som jag själv anser alldeles för dyrt .. eller så tar han med mig och säger välj din present. Inte alls något överraskningsmoment men då får jag det jag vill ha.


     


    mugglan - du ser verkligen ut att njuta av dina små. Blir så sugen när jag läser dina inlägg.


     


    Kollar in vädret i Bordeaux - Biarritz och de har och kommer att ha typ 17 grader och regn de närmast 10 dagarna! ... men det kan väl inte stämma??!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!