• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    porchez skrev 2011-04-20 12:03:53 följande:
    AM - kollade på ett avsnitt av "Glamorama" igår (tycker det är lite kul då jag följt en av bloggarna länge) de köpte en upplevelse till en dejt, var det av företaget du har koppling?  Trevlig och snygg expedit de pratade med iaf
    Kul att du såg det. Jo det var "vi". Ja han är tydligen snygg, har nog inte träffat honom, hans företrädare var något i hästväg - tjejer vallfärdade genom hela stan för att handla av honom. Undrar hur anställningskraven ser ut egentligen ...
  • fru AM

    Porchez: det är klart att du om du "får" träffa Hunken på fredag självklart väljer honom framför din egoistiska kompis! I alla fall denna gång!

    Uplevelseföretaget är på väg att expandera - men tyärr inte till din stad - än. Snarare åt andra hållet!

    Nu hämtning av liten påskkärring och ännu mindre gnällspik.
     

  • fru AM
    porchez skrev 2011-04-20 15:57:53 följande:
    haha, ju mer jag tänker på det så är ju jag precis som min kompis. Vill välja Hunken framför henne. och sen planerar nånting med Hunken som han inte vet om, precos som hon bokade fredag med mig utan att jag vet om det
  • fru AM

    Snorkis: bra input från Ore där - att om ni ska köpa nytt välja ett babyskydd som går att klicka på vagnen. Var det inte emmaljunga city cross ni beställt (eller minns jag fel?) - till den vagnen passar tydligen Britax Babysafe SHR babyskydd m hj a en adapter enligt denna blogg: http://mittlillaknytte.wordpress.com/2010/12/31/barnvagn-bestalld/ samt sidan: http://www.emmaljunga.com/se/Tillbehor/Adaptor_till_Travel_System-1335.html (även ngn variant av maxi-cosi funkar med adapter)

  • fru AM

    GLAD PÅSK till alla!
    Trist med tant i Italien, Lappis Jag väntar fortfarande på min, men jag kanske har kommit i klimakteriet.   Inga tantkänningar frånsett att jag är på konstant uruselt humör och skriker åt min stackars man att jag vill skilja mig var och varannan dag... låter ju faktiskt som klimakteriet när jag tänker efter .

    Dags för påsklunch med maken och sedan lite godisinköp att fylla Livias och makens ägg med. Hektor hatar ju godis så han får småkakor, riskakor och kanske ett kokt ägg i sitt påskägg ... Storsonen är på väg till Åre med sitt påskgg redan. Många ägg att hålla ordning på!

    Imorgon ska vi på påskfest hos kompisar - klädkod: Gul ... Och på påskafton ska vi ha liten middag här. Annars blir det en lugn helg.

    Hoppas alla barn i och utanför magar håller sig lagom lugna och snälla och att alla med foglossning får chans att vila ordentligt!

    Kram på alla! Och påskskål!Skål 

  • fru AM

    Snartis: hoppas de tinte är något farligt. När jag var gravid med Hektor var jag ju manisk med att tvinga dem att kolla urinprov på mig (eftersom jag hade UVI med GBS med Livia). Ibörjan kollade  BM några gånger med den där stickan och hon berättade att det var viktigt att urinprovet var kallt (om det var varmt och nykissat kunde det ge falskt utslag för äggvita. i urinen). 

    Porchez: hoppas på en romantisk Hunkhelg för dig då! 

  • fru AM

    Angående ostar så råder ju Livsmedelsverket gravida att undvika mögel- o kittostar oavsett om de är gjorda på pastöriserad mjölk eller ej. Just för att t ex möglet tillkommer senare i produktionen (och därmed ev listeriabakterier). Produkten Snorkis länkade till var lurig! Man får ju anta att Arla har koll på sin tillverkningsprocess. Fetaost är ingen mögel- eller kittost och 'alltid' gjord på pastöriserad mjölk (annars medvetet inköpt på specialställe och svindyr) dvs tore vara ofarlig. Jag följde Livsmedelsverkets råd ganska slaviskt eftersom jag var lite orolig och helt enkelt ville slippa tänka själv.. Till och med rådet att det går bra att äta hårdost (typ parmesan) oavsett pastöriseringsgraden. Sushi petade jag också i mig i måttlig mängd. Men ej rå tonfisk och hälleflundra.

  • fru AM

    Tack, Telis! Ska hälsa Hektor när jag träffar honom i eftermiddag!

  • fru AM

    Ada-m alltså kanske Mugglan? Och så får det bli ... Ben?

    Ingen förlossning i dag alltså? 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!