• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    är hemma efter en tur till storstan... rimliga förseningar har passerat...


    godnattkramar!

  • viktualia

    Telis - har också sådan utväxt som liknar lugg... men än så länge tämjer jag den med spraj och liknande...


    Snaily - jag gick också på långpromenad i v40... lagom galet..


    1up - välkommen hit!! Och vinterbröllop är vackert!


    Ego - är aptrött... Och tycker synd om Trollet.. hans tredje tand är på väg ut. Mitt i natten vaknade han och gallskrek av smärta. Tack kära trådisar för tipset att dutta flytande Alvedon på ansträngt tandkött!!!

  • viktualia

    Sweetan - nej, ingen vet nåt mer om Frejis och ja, vi är oroliga. Själv ligger jag lågt med kommentarer om hennes histora här eftersom hon själv valde att ligga väldigt lågt.


    Telis - jag tar starkare doningar ibland... gelé kan funka...

  • viktualia
    sweetstreet skrev 2010-12-03 20:02:54 följande:
    Å vad avis jag är på er Tråddejt!!!!! Är det verkligen INGEn som råkar ha vägarna förbi New York snart??????????
    hade varit superskoj att träffa dig igen!!! KRAAAAAAAAAAAAAAAM på dig!!
  • viktualia

    Omsan - *vinkar frenetiskt*


    Telis - luggproblematiken... det blir bara värre... hm.. tänkte på dig när jag fixade håret imorse... hm.. den där extraluggen är verkligen asful... *tröttsamt* Men riktigt lugg har jag inte haft sen jag var 12... kan man verkligen ge sig på det?? Och räddar det situationen?! svårt!!


    1up - här har du för övrigt trådens mesta byråkrat som dessutom älskar sitt jobb. Trots tidsmässigt jobbig pendling... Är mamma till Trollet som snart fyller 10 månader och är otroligt nöjd över att ha blivit avbytt - maken är hemma och jag får jobba igen!


    Skype - är det nån av er som använder webcam i skype och som har f-sercure som brandvägg?!?! Jag får inte skiten att gå ihop... så antingen blir överföringen med bild jättebra och noll ljud eller så skippar jag bilden och får bra ljud. Problemet sitter i vilka portar som är öppnade i brandväggen.. men jag får inte till det... blärk.. Nån som slitit med det?! (och tyvärr räddas jag inte av min dataguru till make... eftersom han av nån anledning är totalt ointresserad av sociala medier i vid mening... )

  • viktualia
    Telis skrev 2010-12-04 17:23:29 följande:
    Kunde inte ha sagt det bättre själv! Önskar att jag hade svaret...
    hm... undrar just hur LÄNGE man ska så ut med den här fula extraluggen..
  • viktualia
    snaily skrev 2010-12-04 17:48:06 följande:
    Ja, vi kommer säkert åka in i alldeles för god tid och bli hemskickade igen - vilket känns som ett trist alternativ när det är så långt... Fast HUR ska man egentligen veta när det startat på riktigt? Den eviga frågan...Hur som helst - vi har med oss handdukar i bilen och maken är fullt förberedd på att agera barnmorska om det skulle behövas.
    shit... får halvpanik vid tanken och gillar att det är 4 min bilfärd från oss till BB.. men sen hade vi ju inte ett dugg bråttom när det väl gällde heller...

    Här har Trollet just lärt sig krypa och det renderar en del frustration när man fastnar på halva vägen mot de spännande målen...

  • viktualia

    Porchez - du borde förfestat här!! hade bjudit dig på bubbel!!!


    Snorkis - vi upptäckte www.indainterior.se/ idag! Vilken affär!! Så mycket fint!!


    Snaily - för min del gick ju vattnet natten mellan söndag och måndag och Trollet kom vid lunchtid på torsdagen efter att jag blev igångsatt.. noll stress..


     

  • viktualia

    Snorkis - jaaa det blir nog lagom vansinnigt dyra mattor därifrån. Åt lunch på Jensens på torget och tittade på folklivet... men nån mer shoppning blev det inte... dåligt med inspiration... även om man borde ta tag i julklappsprojektet snart....

  • viktualia

    kram till Hattis!!


    Och Klockarbol - tack för rapport!! oroar mig mycket för dig, så det var bra att få en rapport. Hoppas att psykostöd och familjerådgivning kan få dig att fungera... tappa 11 kg på så kort tid lät mer än läskigt!! KRAM!!!!!!!!!!!


    Ego - ska snart ge mig ut på ett nytt äventyr i tågvärlden... har just upptäckt att jag kommer att vara lite lagom sysslolös en timme imorgon förmiddag... mellan halv nio och halv tio i centrala Sthlm... ska kolla vädret och hoppas på promenadväder... annars är ju en måndagsmorgon vid den tiden lite svår att boka upp....

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!