• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Grattis Snaily - hoppas att hastigheten på ankomsten av Yngla inte var läskig utan att ni alla mår prima. Såg på fejjan att ett namn på Yngla nämndes och det är fint (om det nu stämmer). KRAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!

    Bombdåd i Sthlm - fy faaaaan...  finner inga ord...

  • viktualia

    Telis - heja Televinken.... och du förresten .. har du kommit nån vart med hår-problemet?! Själv har jag insett att det krävs mängder med spray eller liknande för att se vettig ut.. gaaaaaaaaaaaa Går detta över?! När?

    Hörrni erfarna lirare - berätta hur det varit för er!!

  • viktualia

    Snaily - ååå schysst förlossningshistoria!! heja heja!! och välkommen till den konstiga klubben med oss som fött barn utan nån vidare smärtlindring... mysko är vad det är... KRAAAAAAAAAAAAAAM!

    Ego - har ett smågnällig Troll bredvid mig.. han är frustrerad på tandsprickningskrångel

    Ore - TOK-ego mamma... *suckar* kram på dig, vännen!

  • viktualia

    AM - coolt med historien om Pippis skepp... men jag anar att du önskar att dina föräldrar fanns nära dig, istället för att få personifiera Pippi i tråden... KRAM på dig!!

  • viktualia

    Snaily - otroligt söt Yngla!!! Sötaste Ynglan nånsin! *ler*

    Mitt söta Troll är på pisshumör... har ont av tänder och älskar att dra mig i håret. suck. typ.

    godnattkramar!

  • viktualia

    Smint - hemskt värre!! Själv var jag drabbad av en gympalärare som hade sådana tendenser under hela låg- och mellanstadiet...  jag tänker alltid att det är tur att samhället gått framåt på den horisonten. Då var det "inte så farligt", nu blir liknande saker skandal.

    Sovpåse - använder Trollet fortfarande. Mycket bra pryl. Och han sov i spjälsäng från 0 till 4 månader. Sen dess har han bosatt sig i mitten av dubbelsängen... baaaaaaaa jajaj.. lite jobbigt att bli dragen i håret mitt i natten... bland annat..

  • viktualia
    Parnassia skrev 2010-12-16 19:48:43 följande:
    1 up - hormon är det jag har. Men några kontrollbesök har det inte varit tal om. Varför ska man gå på det? Förutom om man misstänker att spiralen sitter fel eller har försvunnit?
    jag minns att jag blödde till och från i evigheter... säkert mer än tre veckor...
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!