• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkfröken77 skrev 2010-12-21 20:06:20 följande:
    Jag kommer verkligen behöva er framöver, fattar inte hur jag ska fixa det här om jag ska vara ärlig. Och jag fasar för att börja känna fosterrörelser (jag är inte som alla andra i det fallet numera)
    *sträcker ut tassen och tar tag i din* gumman!!!!!
  • viktualia
    Snorkfröken77 skrev 2010-12-21 20:08:15 följande:
    Om jag mister det här fostret också, kan ni lova att någon av er kommer och hälsar på mig i min madrasserade cell med snälla farbröder i vita rockar som kommer ta hand om mig då?
    japp, jag lovar!! men det SKA inte hända!!!! så det så!!
  • viktualia

    Omsan - GRATTIS till dotterns betyg! Ännu ett bevis på att du är en OTROLIGT fantastisk människa... Undrar just när/om din stora dotter förstår vilken häftig mamma hon utrustats med!!

    Klockarbol - alltså.. jag vet inte vad jag ska säga... men jag skickar över en REJÄL dos med energi till dig!!! Och hoppas att familjelogistiken fungerar runt jul och att du hinner ANDAS!!

    Oupsie - det låter så överjävligt att jag blir helt matt... och tipset att sticka puckon i fötterna med kryckornas broddar tycker jag lät smart! På dem bara!

    Själv fick jag ett utbrott å alla barnlösas vägnar på jobbet häromdagen. För att försöka komprimera en lång historia så är vi rätt många tjejer på min enhet som är i "barnskaffarålder". Alltså är det rätt mycket föräldrarledighet, graviditet och liknande som är aktuellt mest hela tiden. Ett skämt handlar om att om man sätter sig i en viss stol i fikarummet så blir man gravid (detta usla skämt har sin grund i att det bara är vi som är unga i kroppen som pallar att ta oss upp ur den där djupa fåtöljen). Häromdagen blev vår nyanställda tjej född 81 OCKSÅ påhoppad när hon satte sig i den där stolen. Hon blev nog lite stött och skämtade tillbaka genom att sätta en liten skylt med en stork som hade en bebis i näbben. Jag rev ner skylten när jag skulle sätta mig där och försökte förklara att man måste tänka på HUR man skämtar. Tjejen som satte dit skylten förstod och höll med... surt bara att våra gubbsjuka 60-plussare troligen inte fattade ett jota.

    ... för övrigt lika smart att härja om sånt (utan att veta om/vem som kämpar i bebisfabriken) som att sitta och dra en massa förlossningshistorier hit och dit.... en av kollegorna hade en förlossning a la Nennes plus att hon i princip blev medvetslös av smärta eftersom skiten pågick i 3 dygn (och hon fick ingen smärtlindring eftersom hon inte var kontaktbar och kunde säga till.... ) Jävlar.. jag blir så förbannad över att folk är så himla otaktiska och omedvetna!!

  • viktualia

    mugglan - här har du en som inte julpysslat ett jota... och som när jag läste ditt inlägg precis inser att jag inte borde ha suttit här vid datorn och hängt sedan Trollet somnade för en halvtimme sedan.. utan borde ha slagit in julklappar... baaaaaaaaaaaa jag är SLITEN... initiativförmågan är sådär.. Inväntar att maken kommer hem nyklippt och sedan börjar projekt Bege sig till hemstaden för julfirande... dvs packa bilen sprängfylld...

  • viktualia
    Ore skrev 2010-12-23 08:23:19 följande:
    Läser ikapp och måste genast skriva:

    Grattis Snorkis (och Snorkismannen) till S kommande syskon. Håller tummar, tår och blygläppar för att allt går bra.

    (Och skulle du mista detta fostret, vilket bara inte FÅR hända, så kommer jag stå mellan dig och den madrasserade väggen så att du får en kram istället för en dunk mot madrassen... Det kanske blir tillräckligt många trådisar där så att madrasser blir helt onödiga...?)
    Klokt skrivet, Ore! Inställer mig vid behov.
  • viktualia

    Ego - resan hit var helt odramatisk. Bil och dagsljus var en bra kombi. Är dock på USELT humör... för mensjäveln är här och plågar mig igen. Med de förbannade bekanta smärtorna och halv fors i brallan. jag blir så BESVIKEN!! Jag som hade hoppats på att slippa det här eländet. men men.. hade jag valt spiral utan hormoner så hade det väl blivit ännu värre... Och jag vet.. det är ett problem som ändå går att hantera med stora bindor och jämnt intag av Ipren. Och inget som gör ont i hjärteroten. Så jag knaprar tabletter och surar lite lagom.

    Massa JULPUSSAR till er alla!!

  • viktualia

    Porchez - vi finns här för dig också och man FÅÅÅÅÅR vara asförbannad på tillvaron. Själv fortsätter jag vara arg över mensvärken.. men skickar över en stor dos Svenssontillvaro till dig - du är värd världens sötaste lilla familj!

    Snorkis - alla kramar!

    Ego - borde skriva två julrim till. .men men.. inväntar ytterligare inspiration... vilka stora bekymmer...

  • viktualia

    Klockarbol - hoppas att du inte ruinerat dig på bilen och skönt att dottern kom hem!

    Snorkis - KRAM på dig!!!

    Ego - mysig jul och gosigt med familjen omkring mig!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!