• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    nenne - går du igång på reflexer?! Nej, inga reflexer bara neongul (förra årets Midnattsloppströja .. obs han sprang aldrig för vi var på fest ). Tyckte annars han skulle köpa en neonorange som matchade hans skor. Fast vem bryr sig liksom bara man hittar honom bland alla andra.

  • Lapinette

    Porchez - känner igen det där (från min ungdom .. he, he säger tant kanin) med telefonsamtal mitt i natten från kåta män . Själv så tror jag dessvärre att jag var så vek att jag svarade.


     


    EA - hej, hej! Hur mås det?


     


    nenne - trodde mer det hade med typ arbetsklädsel än reflexer!

  • Lapinette

    EA - hur mår du/ni? Känns det ok att börja med försöken igen? Så det blir att köra på typ varje/varannan månad nu framöver? Usch, lider med er. Förstår precis vad ni går igenom. Själv gjorde jag ju dock slut på alla eskimåer i ett svep (till viss del oavsiktligt). Kanske var det dumt? Lär ju aldrig få veta.

  • Lapinette

    AM - så är det väl dessvärre nästan alltid. Alla har åsikter men ingen vill ta ansvar. Tänker bara på vår brf. Fast där kastar jag sten i glashus för vi har inte varit med (sitter dock i den där gruppen som ska samla in nya till styrelsen varje år .. och blir omvald hela tiden eftersom ingen annan vill göra arbetet).

  • Lapinette

    EA - kram! Varför har det blivit så lång väntan denna gång? Är det sjukhuset som haft fullt eller är det ni själva som ville ha långt uppehåll? Vill man, orkar man och kan man så går det ju att köra på direkt i nästa cykel. Har ni provat att långtidsodla eller kanske assisted hatching? Jag menar bara för att prova lite olika sätt. Min läkare trodde inte nämnvärt på trombyl (i mitt fall) men jag fick prova på det också eftersom jag själv föreslog det och ville testa.

  • Lapinette

    Själv har jag varit inne och klämt på dyra franska bebiskläder på lunchen. Iiiiii... tänk om jag en vacker dag får köpa dem till VÅRT barn istället för ALLA ANDRAS barn?!!!

  • Lapinette

    BS - maken blev avskräckt av det han läste. Jag borde också läsa på.


     


    Annars - det är ju FREEEEEEEEEDAG! och inte så himla länge kvar innan hemgång. Har idag för en gångs skull suttit på kontoret hela dagen. Har avbokat min träning (IGEN) och ska nog ta en sväng förbi Hötorget och köpa frukt och blommor på vägen hem. Ikväll blir det pasta hemma hos oss (otippat va?! ). Vatten till maken - ett glas vin till mig .

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!