• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ni ska vi se om även jag får fetstil från telefon!? Pb-kokisen och AM har rätt. Det är olika snäckor. Finns alltid på de franska skaldjursfaten. Kram skickas till Kokisen! EA- vi gjorde långtidsodling efter upptining så det går visst sen var ju inte resultatet så himla roligt men jag försöker intala mig själv att de ändå inte hade klarat sig ... fast det vet man ju inte säkert.

  • Lapinette

    Ehh.. kanske har jag druckit för mycket vin men vad då dra pastasleven i filtret??!!! Hur låg är er fläkt?

  • Lapinette

    Ska väl erkänna att det inte blir pasta så ofta här (low carb) men i fredags blev det (maken skulle ju springa) ... men har aldrig dragit pastan i fläkten .. och den är inte sned. Möjligtvis är jag det .

  • Lapinette

    Oj, låter inte som någon bra fläkt. Själva har vi ju inte valt vår och inte hade jag någon i hyresrätten där jag bodde tidigare så jag är jättenöjd och glad.


     


    Japp, lite lutar det ... sabla god hallonsaft här !

  • Lapinette

    Med tant röd i glas och i brallan !


     


    Ha, ha ... suger den dåligt.

  • Lapinette
    nennesjuttioåtta skrev 2011-09-18 21:13:45 följande:
    för mig spelar det ingen roll men maken tycker att allt ska suga bra.


     


    Inte så rumsrent här idag. Städa fläkten för fasen!

  • Lapinette

    Ore - det gick bra. Dock blev det en massa sick-sackande i början men sen kunde han speeda på lite så tiden blev 1.47. Hans mål var 1.50 och han försökte sikta på de som hade flagga på 1.45. Så han hamnade mitt emellan. Eftersom han är van att springa långt flera gånger i veckan så var han inte speciellt trött igår utan funderade även på att hänga med mig till SATS. Nu är det laddning inför maran som går den 2 juni.


     


    Liten - ha, ha känner igen det där med IRL-namn. Jag kallar allaihop vid trådnamn. Har även lagt in trådnamnen på mobilen, på de som jag har telefonnumret till.


     


    Jättetrist att jag inte kunde hänga med i lördags men jag hoppas det blir en till trådträff innan jul. I lördags var det verkligen trippelbokat för min del. Halvmaran, er träff och så EM för proffs i Blå hallen ... men maken går först så enkelt är det.

  • Lapinette

    MSW - vad är TUL? Något slags ultraljud antar jag.


     


    nenne - han fick en ny neonfärgad t-shirt av mig i present i lördags - orange som matchar hans skor (fast till maran har han nog hunnit byta ut skorna). Och förresten nu pratar han om sina torra armbågar hela tiden .

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!