• Parnassia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vänner - Ok!
    Jag kastar ut frågan i cyberrymden då. Någon som har en overall i stl 80 till salu?

  • Parnassia

    Tack för omtanken AM men det är nog en tjockare variant jag behöver.

    God natt allihop!

  • Parnassia

    Telis! Det låter ju strålande!! Heja Televinken!

    Lilla ställer sig mot allt nu och släpper gärna en hand eller båda för att banka på det hon står emot.
    Bedårande tycker vi än så länge, men det går väl över

  • Parnassia

    God morgon!

    Snaily - vilken bra förlossningsberättelse!  Fort men bra ändå verkar Ynglas födelse kunna summeras. Hoppas det fortfarande känns bra och att känslan av att vara överkörd av ett tåg lättat lite iaf.
    Jag känner igen mig i mycket av det du skriver när jag minns Storas födelse. Och påminns om att jag ännu inte skrivit klart Lillas berättelse! Hon är ju 8 mån + nu. Dags att slutföra kanske?
    Jag vill gärna se mer bilder på lilla underverket! Kram på er!

  • Parnassia

    Muggles - Skönt att Moa verkar bättre!
    Telis - Hoppas, hoppas att läkarna ger er en tid snart för det låter ju fruktansvärt att Televinken ska ha så ont hela tiden!

    Det är hemskt när de små har ont och man inte kan hjälpa dem!

  • Parnassia

    Ja, Snaily, bilresan är jag också impad över! Jag tyckte jag hade långt till förlossningen, men mina 40 min är ju inte så mycket jämfört med din resa!

    Hoppas ni får åka hem säger jag också! (Undrar om jag har något eget tänkande eller om jag säger samma som andra bara Tungan ute)
     Det är häftigt!
    Lite som Per Gessle sjunger, "alla känslorna på en och samma gång"; förvirrat, jobbigt, spännade, smärtsamt, läskigt, kladdigt, roligt, mysigt, stressigt och alldeles, alldeles underbart!

  • Parnassia

    Koko! Jag vet! Sist jag försökte slutföra var för ett par veckor sen, men jag körde fast och hann inte hämta journalen. Men NU går jag och letar på den! Jag struntar i allt annat och hämtar den och skriver klart NU.
    Där med basta!
    *manar på mig själv*

  • Parnassia

    EA! Usch vad trist med tapeten! Hoppas ni hittar en ny lika bra tapet.
    Skönt att trenden visar uppåt iaf! Kram

    Mugglan - man kan slå in paket, renovera dockskåp, göra maffiga teckningar på baksidan mm mm Men det kan ju vara idé att spara en del också i fall det skulle behövas lagas något innan man vill renovera hela rummet. Tex om någon minderårig terrorist målar på väggen eller för den delen en myndig terrorist spiller, repar eller slår hål.

  • Parnassia

    När vi kom hem med Stora ställde vi henne i bilstolen mitt på golvet i  vardagsrummet och stod sen och tittade på henne och varandra och liksom tänkte/ sa "Jaha, och nu då?"

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!