• Parnassia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vickan! Gött med stora kontoret! *heja heja*

  • Parnassia

    PB - tack för bra input i snipp/snoppfrågan. Födelsedeagsfirandet låter strålande tycker jag, hoppas det blir superlyckat!

    Kastar ut en annan fråga där snabbt svar skulle uppskattas! Vi ska ha vänner på middag ikväll (Ni har väl sett "När lammen tystnar"? ) och jag vill ha lite "bakgrundsmusik" igång. Vad ska jag ta!? Spotify är det som gäller. Hilfe!

  • Parnassia

    Muggles - tiden stannar och allt snurrar när jag läser det du skriver. Tänker på dig och er och skickar alla mina varmaste kramar. Håller andan till på måndag.

    Kram!

  • Parnassia

    PB - hoppas du piggnar till snabbt! Nu för tiden finns ju nya halstabletter som smärtlindrar bra, köp nåt sånt och prova. Krya på dig!

  • Parnassia

    Oupsie och Smint! Det är ju 1000 att folk inte kan vara mer hänsynstagande när de ser en gravid kvinna med kryckor alternativt med ett barn till i släp tåg och hjälpa till istället för att stjälpa!

    För övrigt vill jag slå ett slag för ordentliga, fasta, ögonkontaktande handslag!! Är det inte hemskt och ganska meningslöst att skaka hand med någon som sträcker fram en hand lika inbjudande som en död fisk och med en blick som tittar någon helt annanstans än på den som ska hälsas på??!!
    En arbetssökande på makens jobb i veckan tex, gjorde ju inte sig själv någon större tjänst genom att ge ett första intryck med ett dylikt handslag....

  • Parnassia

    Muggles - åh vaf jag tänker på er. Jag är glad att du uppdaterar och berättar mer. Hoppas så att det ska gå bra på måndag. Skönt att din man är bäst! KRAM!

    Porchez - det låter ju som en bra kompis! Håll hårt i honom och kom ihåg inga uttalande är omöjliga att ta tillbaka liksom inga beslut är för bra/dåliga för att inte kunna fattas om.

    PB - Grattis på födelsedagen! Hoppas du känner dig piggare. När du kommer hem vill jag höra hur ni haft det! Växjö ligger ju inte längre bort än att vi skulle kunna göra en helg där vi också.

    Vi har spenderat dagen i en av de närmsta stora städerna. Vi har tittat på ny bil och shoppat. Ny bil behöver vi verkligen nu när jag snart ska börja jobba, vi behöver två ännu mer då än nu, och vi har fortfarande bara en sedan jag krockade sönder den andra i slutet av november.... Det största shoppingfyndet var nog min nya träningsoverall. Provade sportBH också, stay in place bla, men jag behöver nåt stadigare kändes det som. Några tips?

  • Parnassia

    Kan nämna dagens shoppingmiss också. Den gjordes i betala-själv-kassan på IKEA. VI köpte champagneglas, 6-pack för 19 kr. Fint tyckte vi och tog två paket. När vi skulle scanna såg vi ingen steckkod på kartongerna så jag scannade glasen, alla 12, vi betalade och åkte hem. När vi kommer hem läser jag kvittot noggrannare och ser att vi inte betalat för 12 glas utan för 12 6-pack! SUCK! Då blev inte glasen så billiga längre....


     


    Förresten - jag tycker också att det har hänt alldeles för mycket ledsamheter i tråden. "Vi" har snart varit med om "allt". Det vi inte har upplevt här behöver inte heller hända här, nu är det nog!!


     

  • Parnassia

    PB - din funderingar om vattnets hårdhetsgrader tror jag du neklast löser genom att ringa kommunen. De borde kunna ge dig alla uppgifter om vattnet just du har, de tar ju prover ur resp vattenverk och har ju garanterat nåt slags övervakningsprogram. Du få rnog mer exakta och uppdaterade uppgifter än vad en hemsida kan erbjuda genom att ta direkt kontakt. Lycka till!
    Och saltpåfyllningsluckans placering kan inte heller jag hjälpa till med. Det borde väl tillverkaren vara bäst på

  • Parnassia

    God natt! Eller nåt.
    Lilla krånglar fortfarande massor på nätterna. Det har kommit dit där man inte vill gå och lägga sig för så länge man inte gått och lagt sig behöver man inte gå upp, typ. Jag har lite ångest varje kväll. Nu tror jag tand nr 4 är på vg att spricka igenom och hoppas att det ska lugna sig något efter att den kommit igenom, men om det ska vara så här illa hela tiden och ännu värre just när en tand ska igenom, tills alla tänder är framme kommer vi inte palla.
    Men vi turas om på nätterna, varannan natt med Lilla och varannan natt i extrasängen på kontoret. Sedan slutet av november. TUR att jag satt in spiral! *ironin dryper*
    Vi måste praktisera världens mest "safea" sex.
    1: Spiral
    2: Lilla
    3: Stora
    4: Katten

    Over and out

  • Parnassia

    Oupsie - jag det vore kul med en ny bil ( vi har inte hittat nån än...) vi har tittat på ganska många men maken är noga och hittar ofta nåt att klanka ner på.  Jag hoppas någon snart kan slinka igenom hans kontroll så att vi inte behöver lägga mer tid på detta, en hel fm i en bilhall är inte min favoritsysselsättning om man säger så.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!