• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS - Än så länge har vi klarat oss, så jag är optimistisk. Mina föräldrar, som satt barnvakt när det bröt ut verkar inte heller åkt på det. Hoppas fortfarande att vi är immuna mot vinterkräksjukan eftersom vi inte åkt på det någon i familjen. Vanliga magsjukor ja (med 1-3 kräkningar), men aldrig något lika explosivt som vinterkräksjukan ska vara. Förutom när conny var inlagd i våras, men det var med största sannolikhet rotavirus.

    Ang att frysa och ha strumpbyxor/långkalsonger under byxorna säger jag bara: TÄCKKJOL!! Finns t ex på stadium. Varmt och skönt, vare sig du har byxor eller kjol under, och när du kommer in är det bara att ta av den, utan att behöva låsa in sig på toa.

  • _koko_

    BS - Vad mysig julmarknaden lät förresten! Är det så kallt ute förresten? Måste gå och kolla... Det blåser ju inte, och då tycker jag det ofta känns mindre kallt när det passerar -5.

    Sambon och conny är iväg och ska köpa en lekmatta (en sån där med bilvägar), conny kräktes nämligen ner mattan i deras rum i onsdags och vi hade ändå tänkt köpa en lekmatta i julklapp.
    Sen ska vi göra pepparkaksdeg så vi kan baka pepparkakor i morgon. Mmmmm, får se om de räcker till jul.

  • _koko_

    Hej vickan! Trist med mensen, men har du tur kanske den inte kommer tillbaka sen? Trodde också att hormonspiral skulle hålla den borta.
    Ja, täckkjolen är mycket snyggare än det låter. Jag köpte dessutom min i östersund för en bråkdel av vad den kostar på stadium (annat märke), men jag skulle tycka det var värt 1000 spänn också!

    Nu ska jag nog passa på att ta en dusch!

  • _koko_

    Godkväll i tråden! Tittar på da Vinci-koden och väntar på att tvätten ska bli klar i torktumlaren. Lillebror är fortfarande hängig så det blir nog vab i morgon igen. Nästa lön blir inget att längta efter. Har glömt allt jag skulle kommentera, så det får bli i morgon. Tumhållning för AMs möte med yasuragi iaf. Kram på er alla!

  • _koko_

    Finaste klockarbol, nu är ändå livet alldeles överjävligt för dig, och jag blir orolig. Undrar som övriga om du har någon i din närhet som kan bära dig lite just nu?

  • _koko_

    Har scrollat lite snabbt tillbaka och sett att piggis lillebror har fått ett finfint namn!

    Härliga nyheter från granntråden, jag har inte hängt med så bra tidigare, men kan ju bli ordentligt glad för deras skull ändå.

  • _koko_

    Usch, att förlora ett älskat husdjur är HEMSKT!!! Vem i tråden var det vars syster fått katten påkörd nyligen? Det har hänt en av våra katt också (för ett par år sedan), och herregud vad vi grät. Att få det som grädde på moset när man redan balanserar på gränsen är bara för mycket.

  • _koko_

    Jag måste sova nu, lillebror vaknar mellan 5 och halv 6 just nu så vi är lite möra. Men alla är friska nu iaf!

    Kommer tänka på dig inatt, klockarbol!

  • _koko_

    Klockarbol - Var är du? Förstår att du har svårt att hålla näsan över ytan nu, men vi är många som tänker på dig och önskar att vi kunde göra mer än att bara skänka tankar!!! Tusen varma kramar!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!