• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Liten: ni har inte funderat på att byta till ett "vanlig" förskola istället för denna "fyrkantiga" dagmamma?

  • fru AM

    Livia har gått på gymnastik och ska fortsätta till hösten. Eventuellt ska vi toppa med simskola om vi hittar någon i lämplig lokal och på vettig tid. Stackars Hektor får vänta med aktivitet tills vi listat ut vad han är för sporttyp.

  • fru AM

    Cicci: angående mina tvättbara loafers så har jag inte sett dem i butik på ett par år (köpte mina för kanske tre år sedan) men jag hittade liknande (dock ej mocka utan vanligt läder - men fortfarande tvättbart) på Rockports sajt: http://www.rockport.com/shore-bets-II-mocassin-womens/sbiimeshmoc,default,pd.html?dwvar_sbiimeshmoc_color=sbiimeshmoc_blackwinterwhite&start=7&cgid=womens-footwear-technology-washable&dyncatsale=null&dyncatnew=null

  • fru AM

    Dessutom är de på rea - 50 dolares - på sajten i alla fall

  • fru AM
    Liten med Mindre skrev 2011-08-12 11:12:24 följande:
    Cicci - allt är tydligen relativt. I förra förorten betalade vi typ 700 för en termin gympa.
    Vi betalar sammanlagt 2100 för en termin - de delar upp terminen i två steg och man betalar 1050 per delmoment. Låter ju väldigt mycket när man läser att det kostar 700 på andra ställen i stan! Fast det beror ju på innehållet på. kursen osv ... Även om Livis gymnasitk varit basal hittills så tror jag de höjer ribban (både bildlikt och bokstavligt) denna termin. Nu MÅSTE barnen ha riktiga gympadräkter osv. Torde ju tyda på att det blir mer riktig gymnastik än bara hoppistuds omkring i en lätt hinderbana till "Pippi"-sången. Eller?
  • fru AM

    Livia fick lite smak för ridning i somras så för hennes del handlar det om att övertala pappa att hon ska få börja med den "livsfarliga sporten", sedan hoppas jag att hon kommer vilja fäktas och köra bågskytte (tillsammans med mig). Ska hon bli musketör så måste hon ju förkovra sig lite.

  • fru AM

    BS: har försökt klicka runt för att se om Rockport skeppar beställningar till Sverige men inte hittat något om det ... Den åtrådda skon KAN ju finnas hos några lokala återförsäljare såklart. Jag ska se om jag kommer ihåg att slänga ett getöga in på SeaLife när jag sticker ut på lunch snart!

  • fru AM

    Cicci: det finns även simlekis på Grevturegatan såg jag!
    Bra för Victor att gå på Taekwondo - då kan han utan problem ge mumintrollen en match!

    Jag kollar som sagt på SeaLife på lunchen om de har de där tvättbara loaferserna - eller så kanske de kan beställa!? 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!