• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    fru AM skrev 2011-08-12 11:35:57 följande:
    Tror det är 6,5
    storlekar.se/skostorlekar.html 
    Fast enligt andra länkar kan det också vara 7 ...
  • fru AM

    Nehej: skospaning åt Cicci och BS samt sedan lunch med min snygga roliga singelkillkompis!

  • fru AM
    muggles skrev 2011-08-12 16:10:47 följande:
    Ibland har jag lust att svara nej bara på pin kiv. Men så tar "den goda uppfostran" över...
    Du skulle kunna säga: Nej den ena är min och den andra min killes - vi träffades på BB och blev blixtkära ...
  • fru AM

    Angående barnaktivitet så har Livias gympa bara varit positiv att ha med på helgprogrammet. Vi (antingen den ena eller båda) har följt henne dit - lämnat in henne och sedan kunnat fika ensam eller med varandra + Hektor och därefter kunnat hämta ut en rosig, solig och lycklig Livia 45 minuter senare.

    Att gå på simlekis osv ställer mer krav - blir lite pyssligare då en förälder (minst) ska vara med i bassängen. Då måste ju även syskonet ha passning där eller hemma.

    NU säger jag trevlig helg! Fredagsmyyyys! 

  • fru AM

    Cicci & BS: Inga tvättbara loafers på SeaLIfe dessvärre - expediten sa att det kanske finns större utbud av Rockport på NK (oklart dock om det är på sko- eller sportavdelningen)

  • fru AM

    Hej Kikkikikki: det var tråkigt att höra om din lilles allergi och mystiska sår. Hoppas ni hittar bot och lindring. Angående ADHD-diagnosen så är det ju bra att han/ni nu får behövlig hjälp. Lycka till!

  • fru AM

    Vickan: Jag håller med dig om att dagis inställning inte låter helt hundra! När gick de/föreståndaren/förskoleschefen en genuskurs senast ...? Det är ju en sak om någon mossig farmor råkar kläcka ur sig en sån sak men pedagoger på en förskola ... nej. Man vågar inte tänka på vad som händer när de små dagisbarnen av manligt kön kanske trillar och slår sig - blir de tillsagda att skärpa till sig och inte vara fåniga då? Stenåldersfasoner! Eller ett uttryck för trist humor (fast jag antar att det inte var detta enda uttalande du grundar din oro på).

  • fru AM
    viktualia skrev 2011-08-15 21:19:22 följande:
    Och nu har jag reggat mig på VK igen... och fullständigt misslyckats med att äta rätt idag... *suckar* dummast av allt är att jag är hungrig just nu...*muttrar trött och försöker låta bli att äta*
    Måste slå ett litet slag för LCHF ... himla bra rivstart i alla fall. Eller läs "Hjärnan och MAten" av Martin Ingvar. Inspirerande!
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!