• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Koko: Ang Hektor och dagis så tänker jag som så att om vi skulle glömma att hämta honom så vet vi nu att någon tar hand om honom ...


     


    Nenne: Jag hade Lundby Herrgård - men fronten satt ju inte på mer än fem minuter efter inköp ... Jag gillar planlösningen bättre i herrgården - lite mer space för mina krävande dockor. På somrarna packade de dessutom varsin skokartong med saker och åkte till sommarnöjet i vårt vardagsrum - min gammelfasters gamla dockskåp från förra sekelskiftet (vilket Livia ska få börja leka med om sisådär 20-30 år ...

  • fru AM

    BS: Inga problem att du var sen! Jag passade på att jobba lite mer innan bara och du sms.ade ju!


    Har hundhårsmonstret åkt nu?


     

  • fru AM

    Tinga: åh vad jobbigt ni haft det med sjukdom och kräk och allt! Stor kram till dig. Härligt att ni får åka iväg på tu man hand! NJUT varje sekund!


     

  • fru AM

    Klockarbol: fy sjutton vilket val du har framför dig. Det är klart att du känner att du skulle ha  svårt att lita på din man i framtiden. Är det dessutom så att han inte fattar vad han gjort, "vad det är som är så farligt"?, så blir det ju ännus svårare. Om han gjorde en pudel, förklarade sig skyldig och försökte förklara för sig och för dig hur han kunde göra som han gjort kanske framtiden med honom kunde se ljusare ut.


    Men om det är separation som gäller så hoppas jag att du kan hitta ett sätt att bo kvar i ditt hus - du fick bra tips från Ore ... Att flytta OCH skilja sig är tufft. (Men det GÅR ju). Been there, done that (och förlorade min mamma i samma veva). Det gjorde mig starkare. Fast det var ju å andra sidan jag som valde att flytta och jag hade inte blivit bedragen.


     


    Snaily: All positiv tankekraft till din mamma! Hoppas SÅ att hon blir frisk!

  • fru AM

    JAg blev väldigt sugen på  raclette när Cicci beskrev det igår!

  • fru AM

    Men PB: Vi vet ju vilken tråd Heloise/Panzer skriver detta i så de som är intresserade kan ju läsa i den andra tråden?


    Nu tycker väl inte jag att vi i övrigt ska behöva censurera våra samtalsämnen så mycket - vad funnes det då kvar att skriva om?  

  • fru AM

    Hoppashoppashoppas att det slutat blöda hos PB nu och att det "bara" var en sen nidis eller liknande! KRAM!

  • fru AM

    Världens största groumpfffkram till PB!

  • fru AM

    Som vanligt så uttrycker Nenne det jag känner så precist!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!