• fru AM

    Jag kanske är lite konstig men ibland läser jag lite i andra trådar här på BT ... Jag gillar framförallt trådar som skapats av bridezillas som helst bara vill bjuda ena halvan av alla par och förbjuda folk att komma till kyrkan för att närvara vid vigseln. Eller blir vansinniga för att tärnan vill ha en rosa klänning trots att hon är rödhårig (problemet?). Allra roligast tycker jag trådar i avdelningen "inbjudan" är - de som handlar om att gäster bjudit in andra gäster helt själva eller förutsätter att tremänningens kusins nya flickväns moster självklart ingår i "familjen X;son" som står på kuvertet.



    Kanske borde jobba lite ... 

  • fru AM

    Koko: jag är redan fördomsfull och tycker det är så intressant hur folk beter sig. Folklivsforskaren i mig vaknar till liv! 

  • fru AM
    _koko_ skrev 2011-09-06 10:51:15 följande:
    normen FÖR heter det nog... Och jag upplever inte dig som fördomsfull alls, AM, men du kanske inte talar innan du tänker som jag gör.

    Anyway. Ang ergonomi kan jag verkligen rekommendera ergohuset och affysiocenter. Fast sittbollen ska enligt uppgift finnas i en affär på kungsgatan i krokarna kring vetekatten. Apropå det måste jag boka tid hos min naprapat...
    Ang fördomsfull - kanske så att jag snarare intresserat noterar olikheter och speciella beteenden, fast inte dömer folk ändå (i alla fall drar jag inte alla över en kam, tror jag. Utom löss!)

    Ang sittbollen: har hittat flera olika varianter: både med små stödben och utan. Vill du ha länkar? RULLAR man hem den från Kungsgatan sen?  
  • fru AM

    Nenne: P har ju några månader på sig att vänja sig vi tanken men du kan ju kolla upp doula-spåret också. Kan ju vara bra att ha en back-up om han skulle freaka ur alldeles (men jag tror att han klarar det finfint). Ni kommer ju inte bli överrumplade av en jättebebis denna gång. Aurorasamtal med båda närvarande tror jag är lösningen!

    Hektor blev alldeles till sig i trasorna över sin lilla Londonpresent - en plåtburk i forma av en dubbeldäckare (med myntinkast i locket). AAH - bi-bi! ropade han och släppte den knappt när han skulle sova <3 Och i morse ordnade han hela vagnsparken i raka rader på soffarmstödet 

  • fru AM

    Jag brukara säga till min man att han kanske skulle erbjuda sina tjänster som en mycket annorlunda Doula. Effektiv, strukturerad, rationell och inte så pjoskig. "Nåja, men SÅ ont kan det inte göra. Värken SKA bara vara 20 sekunder lång. Nu är det en sekund kvar. Seså, ryck upp sig och ta och sträck på ryggen"

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2011-09-06 11:37:42 följande:
    AM Naaaaw, Bi Bi!!!!! <3
    Vad din man anbelangar så gör det ju inte så ont att få pungen avriven heller. Med ett enkelt handgrepp är den ju borta på bara några sekunder. Seså, sträck på ryggen! 


    Nu var han inte så sträng under mina förlossningar ... tack och lov och tur för honom.
  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2011-09-06 14:12:57 följande:
    PB – läste inte länken, men är det de där flugorna som biter sönder älgskinnen, eller de där som sprutar in sina larver i näsborrarna på älgarna och som en tjej i Dalarna fick in i ögonen för en fluga tog fel (hon måste ha varit rätt hög i mankhöjd...)
    Det kanske var jag!

    Grattis till Walking Prick! Duktig pojke som väntade på mamma. Han tyckte nog att det var läge när hejarklacken var lite större än bara pappa!
  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2011-09-06 16:38:50 följande:
    september – jo, det var väl så de tänkte med Pricken också för han mådde ju tokbra i magen men denna gång hoppas jag den tröttnar iaf v 40+0
    Fast Hektor hoppas på att h*n kommer på hans födelsedag! Ställ upp nu!
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!