• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    1up skrev 2010-12-07 07:46:13 följande:
    Vilket härligt och sammansvetsat gäng ni verkar vara! Alldeles oavsett om jag kommer ingå i gemenskapen vad det lider så är det gott att se hur ni har varandras ryggar.. utan att det blir göllegölligt, liksom.
    Du får göra det hemliga inträdesprovet så kanske du kommer att ingå i gemenskapen höhö
  • muggles

    Oupsie: inte vet jag om de snurrar runt och byter plats men det känns inte så


    Piggelin: jag kom på - har du inte varit på ett vinterbröllop ändå? I Stockholm, ett stort med en oändlig massa tal som gjorde att det inte blev ngn dans? Hon som heter samma som Miss X var det väl? Var det inte facklor och spårvagnar inblandade också?


    Hattis: har du sett ngn helvetestant än?


    MSW: jag har ätit en supergod middag på Vertigo på Banyan Trees tak! Superromantiskt!

  • muggles

    Telis: jag tycker inte direkt hjortron är äckligt men det är klart överskattat enl min mening.

  • muggles

    Telis: blod vid bajs Stackars Televinken!

  • muggles

    Oupsie: ja de är bra!


    Tillbaka från en trevlig lunch med Ore och söte E!

  • muggles

    Saffranskola och saffransglögg låter blä i mina öron. Jag äter dock bara lussekatter med saffran i och fisksoppa med saffran är också gott, så det är inte saffran i sig jag har ngt emot. Men inte för mkt tack...


    Jag gör aldrig särskilt mkt julgodis fast i år är jag sugen på att testa citronkola, DET tycker jag låter gott! Svärmor gör en hemmagjord chokladkola som är underbar och som jag missbrukar varje jul.


    Jag är nog ganska opysslig helt enkelt. Har iaf gjort mina apelsiner med nejlikor i, det är en barndomstradition som jag gillar att upprätthålla.


    Tyvärr har jag ocravings i år på följande: julmust, glögg mm söta saker. Surt och salt går bra (mandariner, saltlakrits, ...).


    AM: vad säger teorin om ocravings? El är teorin ofullständig på den punkten?

  • muggles

    Cicci: jag tror också på 2 tjejer. Maken kommer att få att göra

  • muggles
    Telis skrev 2010-12-07 14:52:44 följande:
    Jag har aldrig fattat hur man tränar på lunchen. Så dags är man ju jättehungrig och man kan ju inte träna då? Och man kan ju inte äta först och träna sen?
    Tricken är att träna innan megahungern sätter in
  • muggles
    fru AM skrev 2010-12-07 20:04:13 följande:
    Har aldrig begripit vem H&M:s amningströjor var gjorda för - öppningarna var för små och satt för trångt - men det är klart hade tuttarna sett ut som två långa smala snablar och suttit precis tätt intill  varandra på bröstkorgen så kanske ...  
    Underbar beskrivning! Jag har samma erfarenhet, HMs amningströjor är helt värdelösa. Boobs går ju att använda även om amningen skiter sig, de är hyfsat snygga.
  • muggles
    viktualia skrev 2010-12-07 20:56:58 följande:
    dagens fråga: hur gör ni med julklappar till vuxna? till syskon och föräldrar och sånt? nån smart lösning... är i läget att vi ska fira jul sex vuxna och det känns småfånigt att härja med en massa paket... särskilt när brorsan och hans fru inte direkt har pengar i överflöd...
    Detta är första året vi skippar varsin julklapp till vuxna. Vi har lottat ut vem som ska köpa till vem och satt gränsen vid 300 kr. Jag ska tex köpa till svärmor men det inte hon, och jag vet inte vem som köper till mig... Barnen får från alla.

    Vi bestämde detta efter förra året när det kändes som att vi aldrig blev klara med julklappsutdelningen, det tog för lång tid helt enkelt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!