Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Den här layouten är som en dålig kopia, alltså en papperskopia, allt syns lite dåligt, är lite oskarpt i kanterna, lite för liten text förutom texten i inläggen som är som vanligt.

  • BrudSommar2006

    Nu har jag provat i Explorer men det blev ju inte någon skillnad alls mot Firefox så jag får väl anta att det ska vara så här illa helt enkelt.

  • BrudSommar2006

    Vilken bra dag Tinga verkar ha, vad roligt, operationen överstökad och vikten på topp!

    Iris är hemma så nu är det slut på friden.

  • BrudSommar2006

    Nej men vad ser jag, ett bröllop i tråden! Så ovanligt! Och kul! Grattis Melondoft.

    Ore, din mamma verkar tänka lite väl mycket på sig själv just nu och lite för lite på andra? Har det kommit nu efter skilsmässan eller har hon alltid varit sådan? Kanske kommer hon till sans igen menar jag?

    Jag har en moster som påminner om Snorkis moster, fast min är ingift så vi är åtminstone inte släkt. Spelar väl egentligen ingen roll för man råkar ju ut för henne i alla fall med jämna mellanrum.

    Grattis till Televinken som är ute på promenad! Fast vad trist att det drar ut på tiden med utredningen, stackarn.

  • BrudSommar2006

    Astrid tycker att katter är nästan det roligaste som finns. Varje gång hon ser dem så utbrister hon Ka! Ka! Nu har vi ju också haft svärföräldrarna här, de åkte i morse efter att ha varit med på Iris luciafirande på dagis, och därmed också deras håriga Berner Sennen, 50 kg. När Astrid fick syn på honom pekade hon på honom och sade KA!!! DÄ!!! Det var en riktigt stor och fin katt hon fick syn på!

  • BrudSommar2006

    Eftersom Astrid är förkyld och det är riktigt kallt ute så följde hon och jag inte med på Luciafirandet imorse. Jag får väl erkänna att det inte gjorde något att jag slapp gå upp klockan fem för att hinna hemifrån till sju... Iris skulle ju in i det sista inte vara Lucia och inte tomte heller, helst ville hon inte följa med alls, men när de väl kom dit lyckades tydligen maken få på henne tomtekläderna. Fast sedan fick hon syn på sin bästis som kom i full Lucia-utstyrsel och då vill hon också ha det så då var det bara att ta av tomtekläderna och på med nästa mundering istället. Sedan hade hon stått nästan längst fram och sjungit och haft kul och inte ens blivit ledsen efteråt utan sprungit iväg och ätit lussekatt med sin kompis. Tänk om det ordnar sig till nästa år så att vi slipper det här bråket som varit. Igår kväll när vi försökte plocka ihop alla saker som skulle med så bara låg hon på golvet och skrek och grät att hon inte tänkte följa med.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, vad roligt med en liten tjej! Visst var vi väl några stycken här som trodde på en tjej?

    Fast för Muggles del börjar jag tveka, kan det verkligen vara tjejer med de cravingsen??

  • BrudSommar2006

    Hade inte Vänner också det där karpaltunnelproblemet första gången eller har jag helt drömt det?

    Hej Liten! Är ni friska nu?

  • BrudSommar2006

    Muggles, Iris har haft så ont så vi har åkt in varje gång hon haft öroninflammation och fått pencillin, då har det vänt på ett dygn. Sedan har vi fått åka på återbesök hos vanliga läkaren för att kolla så att trumhinnan läkt ihop fint utan ärr och pratat om huruvida vi tycker att hon hör sämre, vilket vi tack och lov inte märkt så hon verkar ha klarat sig, än så länge i alla fall. Har ni varvat alvedon och ipren så att ni får mer effekt? Vissa läkare vi träffat på säger att nässpray lättar på trycket medan andra har sagt att det inte är bevisat att det har någon effekt alls.

  • BrudSommar2006

    Jag ska få skidor i julklapp av mina föräldrar, kanske lite trist att det inte är någon överraskning men jag ser verkligen fram emot det. Sedan ska vi ut och åka, mamma och jag, ska bli så kul.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!