Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Klockarbol, vilken röra! Fast tur att tjejerna verkar klara sig bra.

    Snigeln igen, jag antar att så här i början kan man inte göra åt instinkten att äta när de är hungriga och sova när de vill och man kan inte tvinga dem att göra mer av vare sig det ena eller det andra riktigt än.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, du läser väl Helgas dagbok? Där verkar det ju helt klart möjligt att drabbas av baby blues även med adoptivbarn. Visserligen verkar hon också ha problem från sin egen barndom som kommer fram nu.

    Iris ska också börja på gympa nu efter nyår, jag har en bekant vars dotter redan går och har sett några bilder, där verkar alla barnen vara barfota och tjejerna har t-shirt/topp och tights/gympabrallor, killarna har fotbollströjor och gympabyxor. Det är likadant på Iris dans för övrigt, alla killarna kommer i fotbollströjor!

  • BrudSommar2006

    Liten, åker ni till makens föräldrar över jul? Eller landet?

    Jisses vad med paket Iris får, jag hade ingen aning om att hon får så mycket förrän nu när jag skulle slå in alltihop.

  • BrudSommar2006

    PB, hörde du att han hade dammsugaren på i alla fall och stökade runt med den eller har han helt enkelt struntat i det? Kan du inte gå upp och dammsuga det rummet din pappa ska ha och strunta i resten, det är inte roligt att bråka när man har gäster, alternativt kan ju maken få ta resten men då får din pappa ställa in sina saker där de ska vara i alla fall och slipper vänta på det i fall att han vill vila.

  • BrudSommar2006

    Att det blivit så många klappar till Iris beror på att vi sparat på allt som hon behöver till julklappar, typ pyamaser, trosor, vantar osv plus att hon får skidor och skridskor och så har hon ju önskat sig ett par saker själv också som fler delar till sin järnväg. Astrid får inte alls många presenter men hon behöver ju nästan ingenting heller.

  • BrudSommar2006

    Jag har nu gjort PBs kola två gånger. Första gången blev den helt perfekt, fast jag fick koka den i nästan en och en halv timme istället för 30 minuter - 45 minuter som det står i receptet. Igår kväll skulle jag göra om det men då tappade jag ner en massa extra socker i av misstag när jag slant med handen och jag hade inte ingredienser att börja om så jag gjorde i alla fall. Fast dels delade smeten på sig lite och dels blev den jäkligt hård och nästan omöjlig att skära i bitar! Fast den går ju att äta i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, men hallå, du kan väl inte gå till badkaret nu, kom tillbaka geeeenast!!!???

  • BrudSommar2006

    Men tänk att hon gick och badade! Bara så där. Jag får spader, detta är mer än mina nerver och min nyfikenhet klarar. Snorkis! Hohoooo!

  • BrudSommar2006

    Och grattis och tumhållning till Snorkis!!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!